Чували ли сте за хората индиго. Те са хармонични личности

...
Чували ли сте за хората индиго. Те са хармонични личности
Коментари Харесай

Опасни ли са индиго хората?

Чували ли сте за хората индиго. Те са хармонични персони и в множеството случаи излъчват позитивизъм и обич.

Наричат се индиго, тъй като тяхната аура е оцветена в нюанси на лилавото и мрачно синьото. Има няколко спектъра на индиго и всеки обособен колорит има несъмнено значение.

Ако аурата ви се оцветява в лавандулово да вземем за пример, у вас има нещо божествено. Бялата аура е върхът в пирамидата – тя потвърждава повече от божествено начало, демонстрира, че сте от различен свят.

Хората, определяни за индиго са много свободолюбиви и въобще не обичат разпоредбите, още по-малко да им се подчиняват. Достатъчно интелигентни са, с цел да си основат свои лични стандарти за ред, на който да се подчиняват.

 Опасни ли са индиго хората?

Чувството за виновност също им е непознато като чувство. Дали обаче тези мощни персони не са рискови за близките?

Индиго хората обладават много мощна сила, която не трябва да се провокира. Като цяло са деликатни, любвеобилни, само че настъпите ли ги, може да стане ужасно. Милият им другояче темперамент не значи, че не могат да имат неприятна страна.

Често хората индиго са считани за несръчни, само че не вярно. Заради мощната си мисъл те са в положение да счупят електрическа крушка и даже да спрат цялото електричество в дома.

Това значи, че съответният човек с лилава аура е разтревожен и смутен. Това не се случва рядко, тъй като индиго индивидите са мощно чувствителни и интровертни хора.

Индиго индивидът може да се разпознае още като бебе. Обикновено такива новородени имат някои необикновен белез по себе си – особеност, неестествено окосмение на някое място, странни петна и други

Индиго дете е всяко бебе, което се роди с два разнообразни цвята очи. В множеството случаи тези необясними отличителни белези си отиват след няколко дни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР