Чудо! Само с тази дума може да се обясни случаят

...
Чудо! Само с тази дума може да се обясни случаят
Коментари Харесай

Чудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в Рая

Чудо! Само с тази дума може да се изясни казусът с 13-годишно момче, което в резултат на случай с ремарке изпада в безсъзнание. Състоянието на детето е толкоз тежко, че лекарите не дават никаква вяра. Точно когато родителите му се съгласяват да одобряват гибелта му и да дарят органите му на други заболели, наследникът им идва в схващане.

През месец март 13-годишният Трентън МакКинли от Съединени американски щати наранява главата си при рухване. Черепът му е засегнат от ремарке, а положението му е повече от сериозно. Опитвайки се да спасят живота му, медиците го подлагат на разнообразни комплицирани интервенции.

Въпреки това наподобява, че не му остава доста живот. Когато един ден детето се оказва и в клинична гибел за петнадесетина минути, лекарите са безапелационни – родителите му би трябвало да са подготвени за най-лошото.

Въпреки че е унищожено от положението на момчето, фамилията на Трентън взема решение, че неговите органи могат са животоспасяващи за други дечица. Ето за какво се съгласяват да ги дарят. Часове след подписването на нужните документи обаче се случва нещо необикновено, което озадачава родителите на ученика и лекарите.

Трентън стартира да се пробужда, а възобновяване му е повече от удивително. Независимо че към момента се нуждае от доста медицински грижи, той може да приказва и да се движи. Разсъждава трезво и си спомня по какъв начин е потърпевш. Освен това дава изложение и на това, което се е случило с него, до момента в който се е намирал сред живота и гибелта.

По думите му през това време той се е намирал на друго място, напомнящо на огромно, безпределно поле. Докато бил там, усещал, че би трябвало да върви право напред. Според Трентън това място в действителност е Раят, а връщането при околните му хора на Земята се е случило единствено с помощта на Божията помощ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР