Чудите се защо Близнаците са толкова колоритни личности? Не е

...
Чудите се защо Близнаците са толкова колоритни личности? Не е
Коментари Харесай

21 тайни за характера на зодия Близнаци

Чудите се за какво Близнаците са толкоз колоритни персони?

Не е допустимо да опишем представителите на тази неповторима зодия с една дума, нито с едно изречение. Затова ви представяме 21 характерности, за които даже не сте подозирали, че са присъщи за Близнаците.

1. Близнаците заобикалят споровете

В живота на Близнаците няма непотребна драма. Когато стане напечено, те просто се отдръпват в покоите си, където на мира могат да четат книга или да правят друга интелектуална активност. В последна сметка има доста по-важни неща в живота на Близнаците от това да победят в спор.

2. Когато се почувстват притиснати, Близнаците отвръщат на удара

Въпреки че се славят като пацифисти, Близнаците не се опасяват да отстояват правата и позициите си и могат да бъдат много пиперливи в изявленията си.

3. Близнаците са безпределно лоялни другари и сътрудници

Близнаците не се доверяват на всеки, само че в случай че един път сте ги спечелили на ваша страна, то вие имате най-верния другар или ухажор на света.

4. В мозъка на Близнаците непрекъснато препускат мисли и хрумвания

Те в действителност най-вече се интересуват от.... всичко. Много е мъчно да задържиш вниманието им, просто тъй като пристрастеностите и ползите им се сменят като времето през последните два месеца.

5. Близнаците са извънредно самостоятелни и не обичат да ги управляват

Близнаците постоянно ще предпочетат да вървят по неотъпкани пътеки, вместо да живеят в сянката на някой различен. Те имат потребност да се усещат свободни, да живеят своя личен живот и в случай че се опитате да ги опитомите, ще ги изгубите окончателно от живота си.

6. Близнаците са наблюдателни до придирчивост и непрекъснато попиват нови познания

Родени откриватели, Близнаците няма да спрат, до момента в който не разнищят нещата и доближат до тяхната същност.

7. Близнаците могат да имат много фриволно държание

Близнаците постоянно се увличат прекомерно във флиртовете и могат да провокират възмутителни погледи от страната на по-консервативните представители на зодиака. Повярвайте ми, Близнаците не влагат никакви неприлични намерения, просто са прекомерно отзивчиви и в действителност ги бива в връзката.

8. Близнаците изпитват мощна непоносимост към отрицателните хора, които непрекъснато се оплакват

Ако сте от оня вид свръхкритични персони, които обаче не вършат нищо, с цел да трансформират битието си, а се оплакват за едно и също нещо още веднъж и още веднъж, то несъмнено нямате другари Близнаци, тъй като те от дълго време са избягали с 300 км/ч от непрестанното ви циврене.

9. Близнаците избират компанията на хора, които подтикват мисленето им

Ако сте забавен събеседник, който може да предложи неизчерапема палитра от забавни истории, остроумни реплики и смехории, то вие имате минимум трима Близнаци в своето обграждане.

10. Близнаците не се опасяват да кажат тъкмо това, което си мислят

Близнаците имат мнение за безусловно всичко и повярвайте ми, няма да ви спестят никакви детайлности, даже и тези, които не желаете да чуете. Е, в случай че имате другари Близнаци, ще ви се наложи да се запознаете с истината лице в лице.

11. Близнаците са подкрепящи и окуражаващи другари

Близнаците ще преобърнат света, в случай че схванат, че техен другар е в неволя или се усеща трагичен и биха създали и невъзможното, с цел да се уверят, че всичко с него е наред. Те са незаменими в успокоителните думи и в даването на препоръки, които в действителност могат да ви бъдат от изгода.

12. Близнаците могат да бъдат в действителност странни

Близнаците постоянно изумяват близките с непредсказуемото си и държание. Те ненавиждат елементарните и скучни неща и в случай че свикнете с ексцентричното им държание, ние ви обещаваме,че в никакъв случай няма да скучаете.

13. Те знаят по какъв начин да извоюват това, което желаят

Добри оратори, Близнаците са впечатляващо красноречиви със своите изявления. Те имат тайнствената заложба да убедят хората в съвсем всичко. Е, надяваме се, че няма да ви накарат да скочите от някоя канара, само че се пригответе да бъдете хипнотизирани и примамени във всевъзможни щури преживявания.

14. Близнаците са неспокойни и постоянно в придвижване

Душата на Близнаците е неспокойна и те подсъзнателно непрекъснато търсят нови завършения, защото еднообразието и рутината ги задушават.

15. Близнаците са любознателни и попиват всяка нова информация като гъба

Няма област, която да не съставлява интерес за всеобхватния разум на Близнаците, които с детски възторг и любознание откриват нови и нови познания, които нямат самообладание да приложат на процедура.

16. Близнаците могат да бъдат крайни в страстите си

Това значи, че когато са щастливи, Близнаците са детонация от наслада и неспокойствие, само че когато са тъжни или ядосани, по-добре се скрийте на несъмнено място, тъй като ще бъдете пометени от същинско естествено злополучие. Тази мощна емоционалност постоянно черпи от силата им и може да им аргументи съществени физически неразположения.

17. Близнаците са внимателни и от време на време мъчно се доверяват

Не се заблуждавайте по разговорливостта на Близнаците. Те могат да дрънкат всевъзможни нелепости, само че в случай че засегнете персонални тематики, ще се сблъскате със постоянна стена пред себе си. Ако сте прекомерно подозрителен за тях, даже ще бъдат изключително отбранителни.

18. Близнаците се обвързват постепенно, само че са изцяло отдадени на обичаните си

Близнаците живеят на правилото „ Всичко или нищо “. Такива са както в живота, по този начин и в любовта. Това ги прави едни от най-надеждните сътрудници и правилни съпруги/съпрузи.

19. Близнаците имат рискован дух

Може би си мислите за скачане с парашут, бънджи скок или делтапланер, само че ще ви разочароваме. Не че няма да видите представител на зодия Близнаци да виси от някоя канара, само че тук имаме поради авантюризма във всеки един аспект от техния живот – работа, занимание, обич. Всяка нишка от тяхното съществуване е наситена с неспокойствие, страст и щипка здравословна полуда.

20. Близнаците са безобразно саркастични

Да, на някой може да му пристигна допълнително тяхното възприятие за комизъм, само че в случай че сте от хората, които схващат от жлъч и подигравка, несъмнено ще се забавлявате безгранично в тяхната духовита компания.

21. Близнаците са адаптивни и могат да понесат философски ударите на ориста

Изключително гъвкави, Близнаците са най-адаптивни от всички зодиакални знаци и могат да оцелеят при всевъзможни условия. Поставени в нова среда, те най-бързо ще се ориентират в ситуацията и ще намерят своето място, че даже и най-хубавото, което до този миг никой не се е сетил да заеме. Такива са Близнаците – умни и изобретателни, по тази причина дръжте се за тях и няма да сбъркате!

Известни персони, родени под знака Близнаци: Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Джон Кенеди, Клинт Истууд, Принс, Том Джоунс, Джони Деп, Натали Портман и др.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР