Чудесно впечатление направи речта на Доналд Туск, коментира в сутрешния

...
Чудесно впечатление направи речта на Доналд Туск, коментира в сутрешния
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Не познавам демократична страна в Европа, в която да няма протести

Чудесно усещане направи речта на Доналд Туск, разяснява в утринния блок на бТВ Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983... към профила, някогашен вицепремиер и сега консултант на еврокомисаря по бюджет и човешки запаси Гюнтер Йотингер.

Припомняме ви, че Туск през вчерашния ден впечатли всички с тирада на български език.

Калфин разяснява и митингите във вчерашния ден: „ Не познавам демократична страна в Европа, в която да няма митинги. Така че не виждам никакъв проблем – както не виждам за какво протестиращите би трябвало да минат при кортежа тъкмо, с цел да ги видят чужденците, по този начин и не виждам за какво пък би трябвало да се скрият някъде, с цел да не ги видят чужденците. Това няма никакво отношение, това е вътрешен живот, който не стопира по време на председателството “.

Според Ивайло Калфин при подготовката за председателството не е извършена информационна акция, по тази причина мненията на задграничните медии за най-корумпираната страна в Европа не би трябвало да ни учудват.

За някогашния вицепремиер моментът не може да се назова исторически, тъй като европредседателството е довършва участието на страната в Европейски Съюз и по този начин тя влиза пълноценно във функционалностите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР