Човешкият мозък е една от най-проучваните части на човешкия живот.

...
Човешкият мозък е една от най-проучваните части на човешкия живот.
Коментари Харесай

Тайните, заключени в човешкия мозък

Човешкият мозък е една от най-проучваните елементи на човешкия живот. Въпреки това обаче, неговите функционалности не са напълно познати на науката и с годините мистерията към силите на мозъка се усилва от ден на ден.

Мозъкът извършва най-важните функционалности в човешкото тяло. Затова е и обект на непрестанни изследвания, които да открият всички негови функционалности. Известен факт е, че хората употребяват единствено минимална част от капацитета на своя мозък. Невъзможно е през своя умишлен живот човек да употребява целия капацитет на мозъка си.

Ето какви секрети крие човешкия мозък:

Мистерията към тайните на човешкия мозък произлиза най-много от епифизната жлеза. Тя крие голямо значение във функционалностите на мозъка и евентуално крие неподозирани секрети, непознати за науката. Още от антични времена Ватикана крие дълбоки секрети по отношение на епифизата и нейното значение за индивида.

В предишното епифизната жлеза се счита за източник на духовна сила. Забележителната мощ на епифизата е определяна от античните гърци и египтяните като „ третото око “. То било нужно на хората, с цел да отключват капацитета на своя мозък.

 човешки мозък

Отключването на цялостния капацитет на мозъка води до неподозирани сили. Според някои изказвания, епифизата дава на хората опция да се придвижват тук-там, без физическото им тяло да е там. Чрез своите сили човек може да се трансферира в разнообразни измерения, само че и на разнообразни елементи от света. Отключеният цялостен капацитет на мозъка имат качества да виждат и чуват неща, които могат да бъдат на хиляди километра разстояние.

Огромната мощ на епифизата се дължи на диметилриптамина, който се създава в нея. Това вещество се счита за извънредно мощно и може да докара до прекарвания, сходни до гибелта. То има жълтеникъв цвят и кристална конструкция и се извлича от кората на корени в Южна Америка.

Науката твърди, че индивидът не може да засилва цялостния капацитет на своя мозък. Смята се, че повода за това е натриевия флуроид, чиято консумация пречи на процеса.

Едно излиза наяве и това е, че човешкият мозък крие неподозирани свръхвъзможности, които основават все по-задълбочена тайнственост към себе си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР