Човекът-полиглот, човекът конгрaчулейшънс, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо

...
Човекът-полиглот, човекът конгрaчулейшънс, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо
Коментари Харесай

Слави побесня! Как нарече Бойко Борисов

" Човекът-полиглот, индивидът " конгрaчулейшънс ", индивидът, който най-вече наподобява на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е... неговото име е... Бойко Борисов.

Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкоз разумно и толкоз срамно, само че е реалност. И той беше определен с гласовете на харвардските ученици, негови предходни съперници и настоящи сътрудници, белите якички на корупцията - Продължаваме промяната и Демократична България. Сделката е толкоз очевидна ",заявява Трифонов и продължава:
-->
" Приятелят на истината, индивидът с двойното поданство, нашата горделивост пред европейските ни сътрудници, и той е... неговото име е... Кирил Петков. Той пък беше определен за ръководител на Комисията по въпросите на Европейския съюз ".

По думите на Трифонов има двоен стандарт по отношение на това кой от кого е получил поддръжка за сформиране на кабинет.

" Така е. Така стоят нещата. Но пък всеки има право да избере по какъв начин да се държи и по какъв начин да живее. В последна сметка живеем в демократична система и крайната дума имат хората - най-големият съдник. Народът, суверенът - той взема решение ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР