Човек от плът, но без душа и без собствена воля.

...
Човек от плът, но без душа и без собствена воля.
Коментари Харесай

Зомбират ни чрез психотерор

Човек от плът, само че без душа и без лична воля. Накратко – зомби. Според легендите и историческите данни за татковина на зомбитата се смята Хаити, където вуду-магьосничеството е най-разпространено. Зомбито е съживено с магия мъртво тяло, само че в зомби може да се трансформира и жив човек!

В днешни дни почитателите на вуду из планетата са към 10 милиона индивида. Съединени американски щати е едно от местата, където тази вяра е доста известна и следвана. В профилирани магазини се продават подръчни средства за виду ритуали – изображения на богове, благовонни масла, а даже и жертвени животни като петли и кози.

Зомбираният човек се разпознава по някой от следните признаци: заплеснат и нефокусиран взор, прави механични недомислени придвижвания, гласът като че ли се издава от носа. Американският академик Уайд Девис има своя теорията, съгласно която върху жертвата се влияе посредством с прахуляк за зомбиране от силнодействащи токсини.

Злокобната примес е от жаба Ага пиявици, кости от черепа на вуду-жрец, татул, злобен човешки мехур, прахуляк от риба-куче, риба-смърт – отровни морски създания, които съдържат мощна нервнопаралитична отрова, наречена тетродоксин, чиято смъртоносната доза е единствено една десетхилядна от грама.

Под въздействието на праха за зомбиране се блокират избрани сектори от мозъка, които по начало дават отговор за виталните процеси на организма – дишането, кръвообръщението, сърцетуптенето. В последна сметка човек в действителност умира от това " отравяне " ”, а след към едно денонощие оживява.

Сместа освен основава забележима гибел, само че и вечно изкарва от строя най-важните мозъчни центрове, като лишава индивида от памет, от мисловни и говорни качества.

В днешно време обаче има и един различен тип зомбиране. Такова, което се прави посредством психоатака върху съзнанието и подсъзнанието на човек. Целта е кристално ясно – послушание! Съвременните подръчни средства на феномена зомбиране са тясно свързани с технологиите – телефоните, малкия екран, в случай че щете и работното място.

Правителствата на великите международни сили имат отдели от експерти, чията съществена задача е да ползва зомби-методи за надзор върху душeвността на хората за тайно ръководство на личността му и смирение, разкриват откриватели на международни конспирации. Съвременните механизми за влияние върху душeвността на хората са хипнозата, шоковата терапия, невро-лингвистичното програмиране, по този начин наречения " 25-ти кадър ".

Чрез потреблението на специфична говорна интонация и скрити команди за индиректно подстрекателство, невро-лингвистичните техники приковават вниманието на събеседника, както и на цяла публика. Този способ за всеобщо зомбиране се употребява от политици, да вземем за пример при предизборни акция, от отдели по продажби или рекламни акция, при предложение на съдействие. Номерът е в това евентуалното зомби да пресъздава концепцията на диалога и да си показа себе си като сполучлив участник в нея. Този способ на влияние съдържа цели 2000 техники.

 Зомбират ни посредством психотерор

Може би сте чели за феномена " 25-ти кадър ". Открит е през 60-те години на предишния век за да внушава подсъзнателно. Как работи той? В кинопрожекциите фрагментите се редуват с периодичност 24 в секунда. Откривателите на този феномен решили да опитват с внедряване на 25-ти кадър, който съдържа напълно друга от останалите фрагменти информация. Принципно човек не осъзнава информацията от 25-ия кадър, само че дефекто я запомня на подсъзнателно равнище. И откакто в психокадъра е изобразаен, да вземем за пример, жаден мъж, отпиващ от някаква напитка, след края на кино лентата човек стартира да изпитва предпочитание да пие точно от нея. Телевизионната реклама също е тип зомбиране, защото феноменът на 25-ия кадър се употребява всеобщо и в нея, с цел да ползва косвени внушения.

Хипнозата е различен тип комплицирана методика за всеобщ надзор върху популацията. Хипнотизаторите изпадат в транс и организират подстрекателство чрез бръщолевене, наподобяващо на бълнуване, потребление на махало за похищение на съзнателното внимание, ориентиране към транс, косвени внушения, повторение на изречения за подстрекателство. В този ред на мисли актуалните хипнотизатори и психотерапевти май не се разграничават от античния вуду-жрец?!

Кодирането, наричано още шокова терапия, пък е комплекс от елементарни елементарни процедури, потребление още в Древен Египет. Принципно кодирането в множеството случаи оказва позитивно влияние върху хората, като оказва помощ против наркомания, алкохолизъм, пушене, користолюбие към хазарт. Посредством инжектиране на лекарства се вкарва код, който постанова подсъзнателна възбрана към нежеланото държание. Или пък посредством вкарване на ключове думи в подсъзнанието на човек, той се отхвърля от нездравословния табиет.

Почитателите на тайните тероии смятат, че посредством актуалната техника тихомълком и стришом в паметта на индивида се вкарва мечтаната информация. Най-подходящото средство е мобилният телефон. Към диалога се прибавя особено закодиран звук, постоянно възприеман от комуникиращите хора просто като звук от телефонната връзка. Кодираните указания обаче влияят върху тяхното схващане и те подсъзнателно стартират да извършва инструкциите, набутани в главата им посредством психическо зомбиране, написа в. " Шок ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР