Членовете на военен отряд, натоварени с охраната на американския вицепрезидент

...
Членовете на военен отряд, натоварени с охраната на американския вицепрезидент
Коментари Харесай

СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ БЕЛИЯ ДОМ: Водели жени в хотела на...

Членовете на боен отряд, натоварени с защитата на американския вицепрезидент Майк Пенс, бяха освободени от функционалностите си в Белия дом, откакто бяха упрекнати, че са завели дами в хотела си в Латинска Америка. Новината заяви представител на министерството на защитата, съобщи Fox News. Инцидентът се е случил по време на неотдавнашното посещаване на вицепрезидента в Колумбия, Аржентина, Чили и Панама, само че не се оповестява по кое време тъкмо и в коя страна.

Според американската телевизия NBC екипът на Пенс е получил достъп до записи от наблюдателни камери, показващи по какъв начин членове на военния отряд водят дами в зона, оповестена за охранявана. Американски представители подчертаха, че към този момент няма съображение да се счита, че дамите са били проститутки. И преди е имало кавги със чиновници на американските сили за сигурност в Латинска Америка. През 2015 година двама членове на Агенцията за битка с опиатите бяха хванати да вземат участие в оргии с проститутки в Колумбия.

Три години по-рано сътрудници на Сикрет сървис се срещнаха с проститутки в Колумбия, а други сътрудници бяха открити пияни в Холандия. През 2015 година американското министерство на правораздаването строго предизвести чиновниците си никога да не наемат проститутки, даже в случай че са по работа в страни, където това е законно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР