Членове на оригиналния състав на популярното американско телевизионно шоу Сексът

...
Членове на оригиналния състав на популярното американско телевизионно шоу Сексът
Коментари Харесай

Приятелките от "Сексът и градът" се събраха "просто ей така" за продължение

 mymotto
Членове на истинския състав на известното американско телевизионно шоу " Сексът и градът " се събраха още веднъж на аления килим в Ню Йорк в сряда, с цел да отпразнуват, And Just Like That (в българската версия - " Просто ей по този начин " ).

Сара Джесика Паркър (която изигра Кари Брадшоу), Синтия Никсън (Миранда Хобс) и Кристин Дейвис (Шарлът Йорк Голденблат) ще се появят в програмата, която стартира със същите герои след почти две десетилетия.

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс, четвъртия член на групата близки приятелки в " Сексът и градът ", няма да се появи в новия сериал, споделя " Ройтерс ".



Никол Ари Паркър, Сара Рамирес и Сарита Чоудъри са измежду някои от новите членове на актьорския състав в шоуто.

Рамирес сподели, че с ненаситност е приела да играе небинарен, бисексуален, куиър воин, стендъп комедиант и водещ на подкаст.

" Това беше опция, която усещах като в действителност съобразена с това какво върша сега и къде се намирам. И се усещаше като нещо органично и естествено ", сподели тя.

 Карън Питман
© Reuters

Карън Питман

Според Паркър концепцията за разширение на актьорския състав е вълнуваща. " Идеята за разрастването на фамилията, на братството и сестринството беше вълнуваща и изглеждаше предизвикателна и забавна ", сподели тя.

 Синтия Никсън
© Reuters

Синтия Никсън

Дейвис сподели, че техните герои в този момент са в друг културен миг. " Говорим за разнообразни неща. Ние се занимаваме с разнообразни неща. Как биха се справили тези герои с тези неща (с въпросите от " Сексът и градът " - бел. ред.)? Това ни беше забавно да помислим ", изясни Дейвис.

Новият сериал от 10 епизода ще се излъчва от през днешния ден по HBO Max и връща Крис Нот и Марио Кантон (Антъни Марентино) измежду други обичани герои от истинското шоу.

 Марио Кантон и Крис Нот
© Reuters

Марио Кантон и Крис Нот

Нот оприличи повторението на ролята си на Mr Big (в българската версия превеждано като Тузаря; името му, Джон, бе разкрито едвам в края на сериала), дълготрайното любовно въодушевление на Паркър, с диалог със остарял другар, който не си виждал от 20 години. " Това беше особено време в живота ни и особено време в града, а градът мина през сложни времена и се надявам да можем да го развеселим малко. "

 Сара Джесика Паркър
© Reuters

Сара Джесика Паркър

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР