Читателите на вестник En Son Haber бяха възмутени от думите

...
Читателите на вестник En Son Haber бяха възмутени от думите
Коментари Харесай

"Кой си мислиш че си?" – турци се възмутиха от думите на Зеленски за руснаците

Читателите на вестник En Son Haber бяха възмутени от думите на Владимир Зеленски за пътуванията на руснаци в Турция, предава РИА Новости.

По-рано президентът на Украйна в изявление за гръцката социална телевизия ERT назова недопустимо решението на Анкара да приема туристи от Русия. Според Зеленски „ това са двойни стандарти “ и „ неправда “.

" Имаме още една сентенция. Ако обичате магарето прекалено много, то си показва, че е спортен кон. Светът обкръжи Зеленски с малко повече внимание и той се побърка. Всичко е доста просто ", изрази мнение един четец.

„ Европа да вземем за пример получава газ и даже стартира да получава два пъти повече, за какво не се сърди на европейците? “ — попита различен коментатор.

" Нямаме проблеми с съветския народ. Защо да скапваме връзките? " — съобщи различен четец.

" Кой си мислиш, че си? Не знаеш по какъв начин да управляваш страната и поради това починаха хиляди хора. Кръвта им е върху ръцете ти ", акцентира Алтан Халил Йълмаз.

„ Неблагодарен човек. Турция би трябвало теб ли да пита какво решение да одобри? “ – възмущава се Рик.

„ Какво те интересуват теб туристите, които ще дойдат при нас, нещо не разбирам “? – изрази своето неразбиране Ерхан.

„ Спрете да давате нашите дронове. Нас по този начин ни плашеха дълго години. Този път и ние ще стартираме да заплашваме “, обобщиха читателите.

В края на март в Истанбул се организираха договаряния сред делегациите на Москва и Киев. Както означи външният министър Сергей Лавров, са обрисувани някои контури на съглашението, по-специално готовността на Украйна да бъде неутрална, неблокова, неядрена страна, при изискване, че ще й бъдат предоставени гаранции за сигурност. Въпреки това, следвайки личното си предложение, Киев промени позицията си и в този момент саботира договарянията.

В края на април турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че към момента има прогрес в договарянията сред Москва и Киев. Той изрази вяра, че водачите на двете страни ще одобряват поканата на турската страна и срещата на високо равнище може да се организира в Истанбул.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР