Чисто емоционално и малко грубо действие, но в никакъв случай

...
Чисто емоционално и малко грубо действие, но в никакъв случай
Коментари Харесай

Адвокатът на канещия се да линчува Тагарев: Е, малко грубичко, вярно...

" Чисто прочувствено и малко жестоко деяние, само че никога опасност за ликвидиране ".  Този коментар направи юристът на Григор Димов, който изпрати заплашителни послания на военния министър Тодор Тагарев, осведоми " Евронюз България ".

Адв. Николай Тодоров отхвърли появилите се информации, че създателят на известието е писал от подправен профил. Не било правилно и че е осъждан.

" Той не се крие, има фотоси на дамата и децата. Оттам е изпратил известията в месинджъра на министър Тагарев ", изясни юристът. Той видял известията и бе безапелационен, че са малко груби, само че не може по никакъв метод да се интерпретират като закана за ликвидиране. Димов бил ядосан на дейностите, които държавното управление подхваща по отношение на войната в Украйна. 

" Просто споделя " ще гниете като кучета " и по този начин нататък ”, конкретизира адв. Тодоров и настоя на Димов да бъде наложена най-леката мярка за неотклонение. 

Самият боен министър отхвърли да разяснява случилото се. " Нека си проверява, който си проверява. Видях едно известие, което се популяризира, само че то няма общо ", сподели Тодор Тагарев. 

Вчера в обществените мрежи се появи скрийншот от известие, за което се твърдеше, че е достоверното изпратено от Димов до Тагарев.  Григор Димов бе задържан през вчерашния ден, а заканите били изпратени на 4 юли. 

Междувременно Софийският областен съд пусна от ареста против подписка Григор Димов. В правосъдната зала стана известно, че известието до Тагарев е изпратено във Facebook на 4 юли и в него написа:

  " Ще мреш като куче, изменник! Слава Украйна ли? Като куче без история ще мреш. Нов Народен съд иде и в случай че си мислиш, че ще се отървеш и ще избягаш, грубо си се излъгал... ".

Пред съда Димов сподели, че не е имал желание да убива Тагарев, а е изразил позиция. Той уточни, че желал да бъде гласът на жителите, които не били съгласни с Тагарев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР