„Четвъртата вълна дойде у нас по-рано от очакваното. Смятахме, че

...
„Четвъртата вълна дойде у нас по-рано от очакваното. Смятахме, че
Коментари Харесай

Проф. Кожухарова: Четвъртата вълна дойде у нас по-рано от очакваното

„ Четвъртата вълна пристигна у нас по-рано от предстоящото. Смятахме, че тя ще настъпи при започване на септември. Това е особено за вирусите”. Това съобщи в „ Карай направо” съветникът на здравния министър проф. Мира Кожухарова.

„ Основното за здравната система е подготовката за всяка последваща вълна. Ако бяхме взели ограничения да се имунизираме по-рано, нямаше да има значение по кое време ще стартира вълната”, съобщи проф. Кожухарова.

Тя прибавя, че здравното министерство се е провалило в акцията за имунизация.

„ Учудващо е, че няма огромен резултат от всички начинания, които поддържат имунизацията. Интересно е, че хората, които се разболяват нарастват, а хората, които не желаят да се имунизират –не. Почти всеки ден виждам броя на изследваните и имунизираните. Изследваните са в пъти повече от другите. Това е трудноразбираемо за мен”, споделя специалистът.

„ Има елементи от обществото при които не може да се доближи посредством акции. Политиката, която водим към този миг е доста открита. Всички данни могат да се видят и хората могат да вземат осведомен избор”, сподели още проф. Кожухарова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР