Четвъртата в световната ранглиста по тенис Каролина Плишкова нямаше никакви

...
Четвъртата в световната ранглиста по тенис Каролина Плишкова нямаше никакви
Коментари Харесай

Плишкова се опази от тенденцията поставените в Ухан да отпадат рано

Четвъртата в международната класация по тенис Каролина Плишкова нямаше никакви проблеми да се класира за четвъртия кръг на шампионата от сериите Premier 5 в Ухан. За разлика от редица сложени в китайския град, чехкинята завоюва безапелационно своя втори мач - 6:2, 6:1 против представителката на домакините Цзян Уан за единствено 48 минути игра.

#Acequeen Fans! 1st to reach 400 ACES in the @WTA 2017 season! pic.twitter.com/MjqEZlqK6t
— Karolina Pliskova (@KaPliskova) September 27, 2017
25-годишната някогашна номер 1 в света направи четири брейка, които и бяха изцяло задоволителни за крайния триумф против 55-ата в ранглистата на WTA. Също по този начин Плишкова в нито един миг не трябваше да пази точка за пробив, като това също спомогна за безапелационната победа над тенисистката, която в първи кръг отстрани шампионката от US Open Слоун Стивънс.

В борба за място на полуфиналите чехкинята ще се изправи против Ашли Барти, която също сервира една от изненадите в Ухан и в профил 9-ата сложена Агниешка Радванска с 4:6, 6:0, 6:4. Във втори кръг австралийката записа втората си победа над тенисистка от топ 10, като изхвърли Йохана Конта (5).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР