Четирима са задържани в хода на днешната полицейска операция във

...
Четирима са задържани в хода на днешната полицейска операция във
Коментари Харесай

Четирима задържани при полицейска операция в Арчар

Четирима са арестувани в хода на днешната полицейска интервенция във видинското село Арчар. Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) във Видин. Полицейски инспекции през днешния ден са били осъществени в четири пункта за изкупуване на черни и цветни метали, седем заложни къщи, две питейни заведения и шест търговски обекта – на територията на Районно ръководство (РУ)-Видин.

В акцията са взели участие униформени чиновници от районно управление (на МВР) - Видин и ОДМВР - Видин - охранителна, пътна, престъпна и икономическа полиция. В профилираната интервенция са взели участие и пет екипа на жандармерията. Специализираната интервенция се организира за противопоставяне на стандартната престъпност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност, прецизират от пресцентъра.

Униформените са ревизирали 89 моторни транспортни средства и 123 лица, а за установените нарушавания е формиран един акт и 13 фиша.
С полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани четирима локални поданици. Във видинското районно ръководство са формирани четири предварителни инспекции – една за владеене на опиати и три за предпазване на дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис, прецизират от пресцентъра на ОДМВР.

Една от задачите на полицейската акция  е била дейна предварителна защита по отношение на лица, склонни да правят закононарушения и нарушавания, в хода ѝ полицейските чиновници са съставили четири предупредителни протокола по чл.65 от Закона за Министерство на вътрешните работи.

От началото на месец март това е четвърта профилирана полицейска интервенция, провеждана на разнообразни територии на област Видин, демонстрира информация на Българска телеграфна агенция в формалния уебсайт на ОДМВР -Видин. Операциите се извършват регулярно по отношение на предписание на служебния вътрешен министър за противопоставяне на битовата престъпност, обезпечаване на висока сигурност в обитаемоте места и полицейско наличие в уязвими региони, допълват от пресцентъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР