Четирима са задържани при акция на полицията срещу разпространението на

...
Четирима са задържани при акция на полицията срещу разпространението на
Коментари Харесай

Акция срещу наркодилъри в Бургас, арестувани са четирима

Четирима са арестувани при акция на полицията против разпространяването на опиати в бургаския ж.к. " Изгрев ". Те са задържани след претършуване на жилище, наето от 29-годишния Никола Дишков.

Служители от Пето Районно ръководство - Бургас направили претършуване в апартамент, ситуиран на първия етаж във вх. 3 на бл. 69, предан чартърен на 29-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия и на 27-годишна бургазлийка, заяви burgasinfo.com.

Мъжът, дружно с 19-годишната си другарка, обитавал една от стаите, а 27-годишната бургазлийка и нейния 30- годишен другар второ помещение от жилището. При осъщественото претършуване в стаята на престъпно проявения и осъждан бургазлия са открити и конфискувани близо 50 грама тревна маса / марихуана/ и голям брой таблетки, чийто прецизен състав е в развой на изясняване. В употребения от 27 годишната бургазлийка лек автомобил - " Мерцедес S ", с монтанска регистрация, са открити: пакетче с амфетамин, пакетче с прахообразно вещество / чийто състав ще се изследва от чиновниците в Базовата научно-техническа лаборатория/ и угарка от саморъчно свита цигара с марихуана.

Към момента и четиримата бургазлии са арестувани за период от 24 часа, като процесуално-следствените дейности по случая не престават от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР