Четирима областни управители подадоха оставки - на Пловдив, Пазарджик, Видин,

...
Четирима областни управители подадоха оставки - на Пловдив, Пазарджик, Видин,
Коментари Харесай

Петима областни управители подадоха оставки

Четирима регионални шефове подадоха оставки - на Пловдив, Пазарджик, Видин, Монтана и Ямбол.

Пазарджик

„ Моля на първото за тази седмица съвещание на Министерски съвет да внесете и приемете оставката ми като регионален шеф на област с административен център град Пазарджик.

Мотивите ми са подбудени от разбиранията ми за политика и политически развой.

За повече от двадесет години социална и политическа активност знам, че политика се прави с чиста идеология, морал, идея и екип.

Минко Ангелов назова сигнала против него „ клеветническа акция “, депутатка от Българска социалистическа партия се оплака, че той я заплашва

Не смятам, че политическите ми разбирания, идеологията, идеите, в които имам вяра, и за които работя, както и моралът ми, имат нещо общо с вашите и тези на политическите партии, които представлявате! Нещо повече - диаметрално противоположни са ”, написа в претекстовете си Трендафил Величков.

„ Считам, че е невероятно да продължа да извършвам отговорностите си по закон, като член и началник на политически кабинет, провеждащ държавната политика в региона, в осъществяване на сложени стратегически цели и цели от програмата на управлявания от Вас Министерски съвет.

Редно е да натоварите с тази задача човек, непосредствен до Вашата идеология и споделящ Вашите възгледи ” споделя още той.

Пловдив

" Когато през предходната година бях поканен от служебното държавно управление да поема поста, одобрих, с цел да оказа помощ на Майка България, с цел да премине сполучливо през през сложен интервал на политическа рецесия. С назначението на постоянно държавно управление, смятам своя дълг към Родината за изпълнен ", споделя Ангел Стоев, регионалният шеф на Пловдив.

Видин

„ Като регионален шеф в мандата на служебния кабинет с министър-председател Гълъб Донев, изпълнявах отговорно и добросъвестно отговорностите си в полза на жителите на област Видин и спазвайки законите на Република България.

Именно Иван Кючуков върна решението на СОС за именуване „ Героите на Украйна “ на алеята против съветското посолство

Надявам се идващият Областен шеф на област Видин да работи за просперитета на Видинска област, съблюдавайки законите на страната, при ценене на реда и нормите на правовата страна “, се споделя в заявката на Огнян Асенов. 

Монтана

" Чест и почитания за всички, никой не ме е обидил или задължил да напусна, аргументите за решението ми са напълно персонални “, разгласи Валери Димитров, регионален шеф на Монтана. По персонални аргументи напуща и зам.-областният шеф Кирил Делев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР