Четирима играчи на ЦСКА-София ще пропуснат Вечното дерби утре. Освен

...
Четирима играчи на ЦСКА-София ще пропуснат Вечното дерби утре. Освен
Коментари Харесай

Контузия вади Десподов от титулярите за дербито

Четирима играчи на ЦСКА-София ще пропуснат Вечното дерби на следващия ден. Освен осъдените жеферсон, Станислав Манолев и Фернандо Каранга, отвън сметките остава и Кирил Десподов. Крилото има травма в глезена от мача с Лудогорец на 6 април (2:3), като болките до през вчерашния ден по този начин и не бяха отшумели. Той е упражнявал единствено на омекотен режим след срещата в разград. Дори и през днешния ден да се готви на 100%, което е малко евентуално, Десподов няма да стартира като титуляр. Той обаче може да попадне в групата и да се появи на терена като запаса.

В дуела с Лудогорец Десподов беше сменен наложително малко след началото на второто полувреме. Предвид неговата травма дясно крило против Левски ще е Едвин Джеси, а отляво ще работи Рафаел Енрике. Най-вероятно двамата ще си разменят местата, както беше и при 4:1 над Ботев (Пловдив).

В дербито в сряда " армейците " на процедура ще излязат със същата офанзивна сграда като тази от разгрома над " канарчетата " - офанзивата ще бъде водена от Хеан Бланко, по фланговете ще работят Джеси и Енрике, а зад нападателите ще работи Тиаго.

По състава има една сериозна алтернатива - дали игралият неубедително в Разград Божидар Чорбаджийски да започва, или да бъде сменен от Александър Барт. Предвид наказванията на бековете Манолев и Жеферсон крайни бранители против Левски ще са Александър Дюлгеров отдясно и Александър Георгиев - отляво. За Героргиев това ще е 4-и мач като титуляр през този сезон - той започва при 1:1 със Славия и 2:0 над Дунав за състезание, както и при 4:1 над Несебър за купата. Георгиев към този момент е бил титуляр във Вечното дерби - през октомври 2016 година за състезание (1:1), само че тогава действаше като ляво крило.

Наказани единствено за дуела с Левски на следващия ден са Жеферсони Манолев, а Каранга ще пропусне и семейството на Верея (Стара Загора) за състезание в събота. При жълт картон в дербито пък Кристиян Малинов ще бъде глобен за 3 мача - с Верея, Левски и Берое, всичките от Първа лига.

" Тема Спорт " Първа лига 2 кръг, петък 6 април  Лудогорец 3:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР