Четирима души загубиха живота си по време на насилствената окупация

...
Четирима души загубиха живота си по време на насилствената окупация
Коментари Харесай

Ето коя е жената, убита в Конгреса на САЩ

Четирима души изгубиха живота си по време на насилствената окупация на постройката на Конгреса във Вашингтон от последователи на президента Доналд Тръмп в сряда. Една от жертвите е жена, неприкрит последовател на Тръмп, деец от американските Военновъздушни сили.

Американските медии разкриха името на жертвата, това е 35-годишната Ашли Бабит (на снимката). Тя е била убита от служители на реда при безредиците в американската столица Вашингтон. Въпреки напъните на лекарите да я спасят, младата жена е изгубила живота си. Бабит е била мощен покровител на президента-републиканец Тръмп.

„ Опустошена съм. Никой от управляващите не уведоми сина ми и ние разбрахме (за случилото се) от телевизията”, описа нейната свекърва пред „ Ню Йорк поуст”. Ашли Бабит е била убита от силите на реда, когато тя и други последователи на Тръмп щурмуваха постройката на Конгреса, с цел да оспорят формалното удостоверение за изборната победа на демократа Джо Байдън.

Стрелбата се проверява от звеното към вътрешните служби, което дава отговор за следствие на смъртни случаи с присъединяване на силите на реда. Според очевидци дамата е била простреляна във врата и по-късно е починала. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще има обикновено и проведено предаване на властта от него на идващия президент Джо Байдън на 20 януари, откакто Конгресът завърши преброяването на гласовете от Избирателната гилдия и утвърди изборната победа на демократа Байдън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР