Бяха обявени най-добрите ваканционни дестинации в Европа за тези, които

...
Бяха обявени най-добрите ваканционни дестинации в Европа за тези, които
Коментари Харесай

Най-добрите европейски ваканционни места за запалените бегачи, които да посетят по време на летни пътувания през 2024 г., казва Хока

Бяха оповестени най-хубавите ваканционни дестинации в Европа за тези, които желаят да спортуват по време на отмора — и някои места са изненадващи. 

Hoka, марката за обувки за тичане, известна с удобството и поддръжката, притегли откриватели, с цел да открият кои европейски места за отмора биха били най-хубавият избор за запалените бегачи това лято. 

Анализът следва осем основни индикатора: годишен размер на търсене в Гугъл, хаштагове в Instagram, брой спа центрове, равнища на замърсяване, междинни часове на светлата част на деня, междинна температура, изтегляния на Strava (приложение за следене на тренировки) и броя на националните паркове. 

Hoka означи, че „ runcations “ се търсят онлайн – и през миналата година повече от 288 000 хаштага, свързани с тичане, са споделени в Instagram. 

След като съпостави всички европейски страни, Hoka разгласява лист с най-хубавите места, които да добавите към листата си с кофи за лятно бяган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР