Четири клуба от Националната баскетболна асоциация - Лос Анджелис Лейкърс,

...
Четири клуба от Националната баскетболна асоциация - Лос Анджелис Лейкърс,
Коментари Харесай

Нови 4 отбора в НБА оповестиха за болни от коронавирус

Четири клуба от Националната баскетболна асоциация - Лос Анджелис Лейкърс, Бостън Селтикс, Филаделфия 76ърс и Денвър Нъгетс, оповестиха за първи случаи на инфектирани играчи и треньори с ковид COVID-19.

За момента е ясно името на единствено един от болните - това на гарда Маркъс Смарт от Бостън Селтикс. Смарт разгласи във видеообръщение, че е бил тестван преди пет дни, само че чак в този момент е получил резултатите. За този интервал от 120 часа той се е самопоставил под домашна изолираност и ще продължи да бъде в такава, до момента в който не оздравее.

От Лос Анджелис Лейкърс разкриха, че двама играчи от техния тим също са заболели от новия вирус. Техните имена обаче не се оповестяват.

Най-тежко се обрисува ситуацията във Филаделфия 76ърс, където цели трима души са инфектирани. От Филаделфия също избраха да запазят конфеденциалност и не разкриха имената на болните, както и дали те са баскетболисти или членове на треньорския щаб и помощния личен състав.

Само за един случай все още оповестяват от Денвър Нъгетс, като въпросният представител на клуба от Колорадо е бил тестван на 16 март и е подложен под карантина.

В последните дни серия от играчи в Националната баскетболна асоциация се заразиха с COVID-19. Първо заболяването бе открита в Руди Гобер и Донован Мичъл от Юта Джаз, по-късно в Кришчън Ууд от Детройт Пистънс, а преди два дни от Бруклин Нетс също потвърдиха за четири случая, като един от тях е на звездата Кевин Дюрант./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР