Четири дружества от Група ГЕОТЕХМИН – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД,

...
Четири дружества от Група ГЕОТЕХМИН – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД,
Коментари Харесай

Група ГЕОТЕХМИН подкрепя важни проекти в община Златица

Четири сдружения от Група ГЕОТЕХМИН – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД подписаха рамково съглашение с община Златица и ще подкрепят реализирането на значими за локалните хора планове – за замяна на тръбопровод и асфалтиране на улици. Подкрепата ще бъде обезпечена по линия на благотворителната стратегия „ Българските добродетели “.

Споразумението беше подписано от кмета на общината инж. Стоян Генов, отДоминик Хамерс - изпълнителен шеф на Геотехмин ООД и инж. Драгомир Драганов - изпълнителен шеф на Елаците-Мед АД.

„ Ние сме образец за партньорство измежду общините в България. Благодарни сме като община за това, което Групата и четирите компании вършат за Златица и цялото Средногорие в обществен проект “, сподели кметът на Златица инж. Генов и добави: „ За партньорството, което Група ГЕОТЕХМИН ни предложи, взехме решение на съвещание на Общинския съвет. Ние се обединихме то да бъде ориентирано напълно към огромната потребност на нашия град – замяна на тръбопровод и асфалтиране на улици “.

„ От основаването на програмата „ Българските добродетели “ досега Група ГЕОТЕХМИН усили вложенията в сферите на образованието, инфраструктурата и качеството на живот на локалните общности. През 2020 година ние предложихме помощ на общините в региона на активност на Елаците-Мед АД по отношение на пандемията от Covid-19 и предстоящите последици. Вярваме, че би трябвало да оказваме поддръжка когато и където е най-нужно “, показа господин Доминик Хамерс, изпълнителен шеф на Геотехмин ООД.

„ Подкрепата, която оказваме в този миг на община Златица, е от основно значение за благоустрояването на града и е следващото доказателство за виновната политика на сдруженията “, добави инж. Драгомир Драганов, изпълнителен шеф на Елаците-Мед АД.

Златица е петата община, в която ще се финансират обществено значими планове по Благотворителната стратегия „ Българските добродетели “. В общините Мирково, Етрополе, Чавдар и Челопеч плановете са стартирани. Те са в областите опазване на здравето, обучение, качество на живот и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР