Често летящите са запознати с многото начини, по които тялото

...
Често летящите са запознати с многото начини, по които тялото
Коментари Харесай

Ето защо никога не бива да събувате обувките си по време на полет

Често летящите са осведомени с многото способи, по които тялото се трансформира, до момента в който се намираме на 12 км над земята.

Ушите "пукат ", способността да усещате усет се трансформира, а обуването на обувките след полет е изключително мъчно.

Има голям брой трикове за битка с последния проблем (здравейте, компресионни чорапи), само че най-хубавият съвет е просто да държите обувките на краката си от самото начало.

Причината е по-малко обвързвана с компресията и повече с избягването на някои евентуално неприятни обстановки.

Най-общо казано, кабините на самолета не са доста чисти. Те се почистват преди всеки полет, само че на това се отделят единствено 15 или 20 минути, споделя водачът Патрик Смит от Ask the Pilot за Travel + Leisure.

Това значи, че почистването на кабината може да е нищожно - просто изхвърляне на боклука, останал в джобовете на облегалката на седалката, и бързо избърсване на повърхностите с висока степен на досег, като дръжките на вратите на тоалетната.

Самолетите минават през надълбоко разчистване, само че не доста постоянно. Честотата му варира според от самолетната компания, само че то нормално се прави един път на всеки четири до шест седмици.

Извън тези дълбоки почиствания, настилките нормално се минават с прахосмукачка, единствено в случай че времето разрешава или където е належащо. Когато нещо (храна, питиета, телесни течности) се разлее, петното се отстранява, само че не е наложително да се дезинфекцира цялата зона.

„ Тези, които вървят боси, може да пренесат бактерии и вируси, които биха могли да повлияят отрицателно на здравето им. Притеснението от заразяване с гъбична зараза постоянно е налице “, съгласно Дейвид Краузе - притежател на компанията SyQuest USA, която създава почистващи артикули за самолети.

Още по-лошо, стюардесите не почистват пода на тоалетната по време на полет, което значи, че може да стъпите в урина.

За благополучие, почистването на самолетите се промени много по време на пандемията. „ COVID-19 повлия на метода, по който почистваме самолетите “, споделя Краузе. „ Вече се употребяват повече дезинфектанти и процесът е малко по-детайлен, с цел да се подсигурява, че няма диря от вируса ".

Но защото пътуванията се връщат към естествената си рутина, няма да е изненадващо, в случай че самолетните компании също се върнат към старите протоколи за разчистване.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР