Чешката компания Skoda обяви редица премиери на автомобилното изложение в

...
Чешката компания Skoda обяви редица премиери на автомобилното изложение в
Коментари Харесай

Какво ново ще покаже Skoda на автослона в Женева

Чешката компания Skoda разгласи редица министър председатели на автомобилното ревю в Женева през март. Главните новости от чешката марка са компактният кросоувър Kamiq и хечбека Scala.
 Снимка 409835
Източник:

Така също пред публиката ще се покаже концептуален електрически кросоувър, наименуван Vision iV. Автомобилът ще бъде построен върху модулната платформа MEB на концерна Volkswagen, предопределена особено за коли с електрическо задвижване.
 Снимка 409836
Източник:

Съдейки по тийзър изображенията, новият модел ще получи покрив с падаща линия, огромни 22-инчови аеродинамични лети джанти, както и външни камери с корпуси под формата на перки от акула, които ще сменят обичайните странични огледала. Липсата на централни колони може да значи, че концептуалният автомобил ще има отварящи се задни порти против посоката на придвижването (suicide doors).
 Снимка 409839
Източник:

Друга премиера на автошоуто в Женева ще бъде новият стилен кросоувър Kamiq. В моделната гама на марката автомобилът ще се нарежда под Karoq и Kodiaq. Дизайнът на модела е изпълнен в стила на концептаVision X.

Двигателната гама на модела включва 1,0-литровият TSI бензинов мотор с три цилиндъра, с мощ 95 к.с. и 175 Нм въртящ миг. Освен това на клиентите ще бъде препоръчан същият мотор, само че с мощ 115 к.с. и 200 Нм въртящ миг. Топ версията на Kamiq ще се предлага с 1,5-литров TSI бензинов елемент. Мощността му е 150 к.с и 250 Нм въртящ миг.
 Снимка 409838
Източник:

Междувременно кросоувърът може да бъде оборудван с четирицилиндров дизелов мотор с работен размер 1,6 литра. Мошността му е 115 к.с. и 250 Нм въртящ миг. На разположение на купувачите ще бъде и газова версия на Kamiq с 1,0-литров G-Tec мотор (90 к.с.).
 Снимка 409840
Източник:

Също по този начин в Женева посетителите ще могат да видят хечбека Scala , чието произвеждане към този момент е в ход в завода в Млада Болеслав,Чехия. Новият автомобил е първият модел на чешката марка, който се базира на модулното шаси MQB-A0 на концерна Volkswagen. Дължината на автомобила е 4362 мм, широчината - 1793 мм, а височината - 1471 мм. Междуосието е 2649 мм. Skoda Scala ще бъде наличен с напълно цифрово арматурно табло Virtual Cockpit с диагонал 10,25 инча. Компанията твърди, че това е най-голямото виртуално арматурно табло измежду моделите от компактния сегмент.
 Снимка 409841
Източник:

В допълнение, на автомобилното ревю ще бъде показана актуализирана версия на спортния хечбек Skoda Fabia R5 , която има промени в стила на гражданската трансформация на хечбека. Освен това в Женева ще бъдат показани специфични версии на кросоувърите Karoq и Kodiaq с нови варианти. Друга премиера ще бъде концепт с две колела с електрическа задвижваща система.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР