Lamborghini Urus Mansory. Това е името на новия луксозен SUV

...
Lamborghini Urus Mansory. Това е името на новия луксозен SUV
Коментари Харесай

Над 600 конски сили - новото Lamborghini, което вдига 100 км/ч за 3 секунди

Lamborghini Urus Mansory. Това е името на новия първокласен SUV на компанията за премиум коли, оборудван с мощен 4,0-литров мотор V8, който генерира 650 к.с. и 850 Нм въртящ миг.

Автомобилът се предлага в черен цвят Nero Nemesis и има чудесно ускоряване, като изминава дистанцията от 0 до 100 км/ч единствено за 3,6 секунди, оповестява Autodiscoveries.

Максималната скорост на колата е 305 км/ч, което го прави един от най-бързите SUV коли на пазара. Цената на този високопроизводителен автомобил е €475 762.
 Снимка 645703
Източник:

Автомобилни шедьоври

Припомняме, че предходната година Lamborghini пусна суперкола във връзка 60-годишния си празник. Компанията се възползва оптимално от своята годишнина - от разкриването на първия си играч за устойчивост LMDh до лимитирано издание Huracan STO и стартирането на първия си сериен хибрид.
 Lamborghini с нова суперкола във връзка 60-годишния си празник
Lamborghini с нова суперкола във връзка 60-годишния си празник

Автомобилен шедьовър

Въпросният модел е определян като най-хубавата серийна кола на Lamborghini с V12 досега. В тази паметна година Lamborghini не стопират до тук, а демонстрират на света още един собствен шедьовър: Revuelto Opera Unica.

Представена като част от витрината на Art Basel Miami Beach 2023, Opera Unica е дело на Centro Stile на Lamborghini, под управлението на екипа за персонализиране Ad Personam. В случай, че клиентът да желае нещо по-специално, то Ad Personam може да го реализира.

Екстериорът е ръчно рисуван, Viola Pasifae избледнява в Nero Helene по гръмък метод. Впечатляващо е и логото, отбелязващо 60-годишния празник. Впрочем, единствено работата по екстериора на този автомобил е лишила 435 часа.
 Откриха инцидентно в джунглите на Мианмар зарязан доста необичаен и супер безценен модел Lamborghini
Откриха инцидентно в джунглите на Мианмар зарязан доста необичаен и супер безценен модел Lamborghini

Каква е цената свръх първокласния автомобил и кой е възможния собственик
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР