Червилото е задължителен завършек на грима на всяка жена. Дори

...
Червилото е задължителен завършек на грима на всяка жена. Дори
Коментари Харесай

10 професионални съвета как да нанасяме червилото си

Червилото е наложителен свършек на грима на всяка жена. Дори да не сте от хората с огромна сбирка гримове, евентуално червилото е един от обичаните ви артикули за лице. Разнообразието от козметични линии е огромно, разнообразни тонове, текстури, мат или емайл, опциите са неограничени в света на червилата. Ако желаете да усъвършенствате техниката си на нанасяне или пък да научите нещо ново за грима на устните, идващите препоръки ще са ви от изгода:

1. Червилото е значима част от грима, която би трябвало с изключение на да изпъква, да дава поле за изява и на останалите ви преимущества. Подчертайте кафявите си очи с червило в бездънен червен звук или виолетов колорит, с цел да изпъкнат.

 10 професионални съвета по какъв начин да нанасяме червилото си pixabay.com

2. За светли очи (сини или зелени) са подобаващи топли червени или оранжеви нюанси, както и кораловите тонове на червилото.

3. Едно от най-важните условия за добре нанесено червило в хидратирането на устните. Преди да нанесете червилото си или да започнете с грима, уверете се, че сте си поставили емайл или крем и останете с него допустимо най-дълго досега на грима.

4. Използвайте молив за устни в непосредствен до червилото звук. Това е остарял способ, само че придава натурален тип на червилото.

 10 професионални съвета по какъв начин да нанасяме червилото си pixabay.com

5. Не прекалявайте с цветовете, да вземем за пример когато употребявате руж и цветно червило. Изберете два цвята от една гама, с цел да получите по-стилен резултат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР