Червен кмет обяви, че влиза в Инициативния комитет, който издига

...
Червен кмет обяви, че влиза в Инициативния комитет, който издига
Коментари Харесай

Кмет влиза в Инициативния комитет на Радев. Кой е той?

Червен кмет разгласи, че влиза в Инициативния комитет, който издига Радев за втори мандат като президент, Това е градоначалникът на Русе Пенчо Милков, който завоюва изборите през 2019-та година с поддръжката на Българска социалистическа партия.

" За мен е чест да съм член на националния Инициативен комитет, който през днешния ден публично издига кандидатурата на г-н Румен Радев и на госпожа Илияна Йотова за втори президентски мандат. ",  съобщи Пенчо Милков, представен от Дунавмост.

" Президентът остана правилен на правилата, които съобщи през 2016 година, и се трансформира в сплотяващата фигура на смяната. Убедихме се, че има куража да поведе страната ни по нов, почтен и заслужен път. Да бъде надмогнат властническият режим, да се спрат порочни схеми, а изборите да се организират по ясни правила. Неслучайно Румен Радев има най-високата социална поддръжка. Днес и на 14 ноември декларирам и своята поддръжка ", аргументира се кметът.

Вчера  cтaнa яcнo, чe тримa прeдcтaвитeли нa БCП влизaт в Инициaтивния кoмитeт зa издигaнe нa Румeн Рaдeв - Криcтиaн Вигeнин, Ирeнa Aнacтacoвa и прoф. Рaдocлaв Гaйдaрcки.

През в 18 часа президентът приема членовете на Инициативния комитет
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР