Семейството на Иймън Холмс не пролива сълзи за разпадането на

...
Семейството на Иймън Холмс не пролива сълзи за разпадането на
Коментари Харесай

Роднините на Иймън Холмс са безпощадни! Семейството на телевизионния водещ `никога не се интересуваше` от отчуждената му съпруга отчасти поради лоялност към първата му съпруга Габриел

Семейството на Иймън Холмс не пролива сълзи за разпадането на неговия брак с Рут Лангсфорд, откакто „ в никакъв случай не е вземал “ втората си съпруга 

Водещият се дами за първата си брачна половинка Габриел Холмс през 1985 година и се разделят през 1996 година, през което време те приветстват Деклан, 35, Ребека, 33, и Найл, 31.

Очевидно повода някои от роднините на Иймън да не са се затоплили с Рут по време на връзката им е била „ частично “ преданост към майката на три деца неговите деца (на фотографията тази седмица носейки нейните брачни халки) 

Eamonn разкри, че може един ден да се върне в Северна Ирландия и да се ожени за „ локално момиче “ в още веднъж изплува изявление след раздялата му с Рут.

Водещият на GB News претърпя сложен интервал през последните години, в който загуби майка си, работата си, обичаната си Дом в Белфаст, а в този момент и брачната половинка му Рут.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР