Чертите на лицето говорят за нас много повече, отколкото можем

...
Чертите на лицето говорят за нас много повече, отколкото можем
Коментари Харесай

Жените с кафяви очи са истински тигрици в леглото

Чертите на лицето приказват за нас доста повече, в сравнение с можем да си представим. Те издават темперамента ни, към какво се стремим в връзките си, склонни ли сме да изневеряваме, амбициозни ли сме... Истината е, че всичко, което мислим, че крием, в действителност е изписано на лицето ни. Включително и дали сме мечтания сътрудник в леглото. Ето какви са чертите на дамите с високо либидо, с които сексът е несравним.

Очите
Сексуалните персони имат огромни очи с леко увиснали ъгълчета към слепоочието. Цветът им също е от голяма важност – колкото по-топъл е оттенъкът му, толкоз по-горещи са те в леглото. Обикновено тези с кафяви очи са измежду цариците на интимните милувки. Зеленооките също са темпераментни и са пробно настроени.

Носът
За най-хубави любовници се считат дамите с гръцки или орлови носове. Те са доста буйни и умеят да усещат идеално потребностите на колегата.

Устните
Едва ли ще се изненадате от обстоятелството, че притежателките на огромни и плътни устни са извънредно буйни любовници. Тези пък, на които долната джука е по-изпъкнала от горната, имат още по-повишено либидо и имат разностранни ползи в секса. В дамите с по-тънки устни също се крие капацитет.

Скулите
Всички дами, известни като секссимволи през днешния ден (Анджелина Джоли, Меган Фокс и др.), са с високи и добре обрисувани скули. Този тип скули издава изгарящо предпочитание за интимни милувки и голям полов капацитет.

Ушите
Може и да не наподобяват толкоз обаятелно, само че щръкналите уши издават високо либидо и отлични креватни умения. А знаете ли, че хората с щръкнали уши живеят по-дълго?

Веждите
Гъстите и тъмни вежди са освен съвременни. Може би неслучайно притежателките им се славят като полови хищници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР