На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас

...
На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас
Коментари Харесай

Кирил Петков за проверките: За изборите ще има страхотно разкешване, 500 лв. на глас

На изборите може би ще има ужасно разкешване, до нас доближават числа като 500 лева на глас, избавител няма, всичко зависи от гласоподавателите, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
На въпрос покровителствал ли е " канали ", Петков съобщи: " Гарантирам с главата си, че аз, Асен Василев и акад. Николай Денков не са откраднали една стотинка. "   Помолен да разяснява инспекциите на ДАНС против него и Лена Бориславова, Кирил Петков изясни, че става дума за една неправителствена организация, в която взел участие, с цел да бъдат непокътнати три плажа по Черноморието. 
" Излязох от нея през 2021 година - добави Петков. - Изведнъж в предизборната акция следващият фишек от ДАНС " Петков е излязъл от тази идея ". Пълен парадокс! Едновременно с това излезе, че съм си слагал всеки месец и ботокс. Очевидно не могат да ни преборят и желаят да ни заровят в калта с бухалката ДАНС. Няма да им се връзваме, хубавото е, че плажовете Корал, Кара дере и Иракли и 500 метра зад тях са непокътнати. "  
" Ние казахме, че без промени в службите, в правосъдната система, регулаторите няма да продължим - изясни той. - От другата страна ченгетата чуха, че желаеме да ги сменяме. А единственото, което желаеме е почтени състезания, не двама души с телефони като Пеевски, който да им звъни и да ги командва какво да вършат. Когато играеш против всички ченгета в страната, естествено ще се опитат да те очернят. Само в ДАНС са над 2 хиляди души, всеки ден могат да измислят по нещо. "  
Според него повода за всичко е една огромна неточност. 
" Трябва да си я признаем, не осъзнавахме какъв брой Бойко Борисов е подвластен от Пеевски, не го знаехме. Мария Габриел също по този начин бе използвана, като Росен Желязков, тъй като Борисов е подвластен дотам, че не може да взема самичък решения. Тази връзка би трябвало да бъде скъсана, с цел да седнем на масата, не желаеме нагласен мач, даже в случай че има положителни претенденти от ГЕРБ, желаеме да имаме еднакъв късмет за най-хубавите, само че това значи Пеевски да загуби властта. Той държи инфраструктурата в прокуратурата, служби, регулатори, а Борисов държи гласовете. Гледахме го 9 месеца, тази взаимозависимост би трябвало да бъде прекратена. "  
Запитан по кое време се е молил на Пеевски да го сдобри с Борисов, както изясни самия Пеевски, Петков отговори, че в никакъв случай не се е молил на никой. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР