Черногорският вратар на Левски Милан Миятович заяви, че е повече

...
Черногорският вратар на Левски Милан Миятович заяви, че е повече
Коментари Харесай

Новият вратар на Левски: Ще върнем старата слава на клуба

Черногорският вратар на Левски Милан Миятович съобщи, че е повече от удовлетворен от прекосяването си в клуба. Той дойде на „ Герена “ като свободен сътрудник, защото договорът му с Будучност изтичаше на 30 юни.

31-годишният национал ще се конкурира за място под рамката на вратата с Николай Михайлов.

Пред „ Sportklub “, Милан съобщи, че още през предишния сезон в клуба са стартирали промени, които ще го изведат още веднъж на върха.

„ Левски е доста огромен клуб, той е едно от най-големите провокации на Балканите. Можете да сте сигурни в това. Затова и съм доста удовлетворен от този трансфер. Попаднах в доста упорит клуб, а задачата е да го върнем на пътя на остарялата му популярност “, съобщи Миятович.

„ Чакам с неспокойствие мачовете от Лига Европа, както и борбите за върха на класирането в шампионата. Не би било най-правилното нещо аз да слагам и разгласявам цели, само че задачата е да спечелим титли. Надявам се, че ще вземем такива още през сегашния сезон “, сподели вратарят.

„ Искам да употребявам опцията да благодаря на управлението на Будучност, на треньорския щаб и някогашните ми съотборници. Ще проследявам мачовете им в Лига Европа, уповавам се да направя пробив, както и да си върнат трона в локалния шампионат. А също така и да завоюват отново купата, както направихме през предходната акция “, съобщи Миятович.

През предишния сезон 190-сантиметровият пазач изигра 31 мача в шампионата на Черна гора, като в 18 от тях резервира мрежата си суха. Бе определен за най-хубав вратар, а също така постоянно получава повиквателни за националния тим. Милан бе под рамката на „ соколите “ в последните две евроквалификации – при 1:1 в семейството на Косово и 0:3 при визитата на Чехия. Очаква се да бъде в състава и за конфликта с България на 11 октомври в Черна гора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР