Черно море официално привлече вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя

...
Черно море официално привлече вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя
Коментари Харесай

Черно море привлече вратар и прати друг във Втора лига

Черно море публично притегли вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя контракт с „ моряците “ и ще носи екипа на варненския отбор през сезона в efbet Лига.

20-годишният състезател се причисли към „ зелено-белите “ по време на лагера в Тетевен, като записа присъединяване в последните две инспекции на отбора против Етър (4:0) и Ботев Враца (1:3). 

Славков ще се конкурира за титулярното място с Иван Дюлгеров, а трети вратар ще е Денислав Стойчев, който главно ще играе за дублиращия отбор на Черно море в Трета лига – Североизточна зона.В същото време Галин Григоров ще продължи кариерата си в Черноморец Балчик. Григоров ще играе като преотстъпен за новака във Втора лига, където ще работи със Стоян Ставрев, който дълги години бе треньор на вратарите в отбора от „ Тича “.

През предишния сезон роденият през 2003 година състезател бе трети пазач в представителния отбор на „ моряците “, като игра за дублиращия отбор в Трета лига – Североизточна зона. 

С Черноморец Балчик към този момент се готви и бранителят Наско Янков, който също мина при „ балчишките акули “ чартърен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР