Черно-бялата Коледа бе открита с изложба във фоайето на Драматичния

...
Черно-бялата Коледа бе открита с изложба във фоайето на Драматичния
Коментари Харесай

Драматичният театър в Пловдив стана черно-бял

" Черно-бялата " Коледа бе открита с галерия във фоайето на Драматичния спектакъл в Пловдив. Там бяха показани фланелки, флагчега и значки, като най-интересният експонат бе фланелка на великия Диего Марадона от мача сред България и Аржентина през 1986 година.

За най-малките почитатели на " черно-белите " пък имаше проведен и специфичен ъгъл с детски игри и торта.

Точно в 12:00 часа Драго Симеонов откри и формалната гала, а залата на Драматичния спектакъл мъчно побра всички искащи да участват. Церемонията стартира с роман за Димитър Григоров, а неговата щерка се качи на сцената, с цел да получи специфичен плакет. „ Благодаря ви, че помните и почитате татко ми “, съобщи тя.

В тържеството на черно-бялата общественост се включиха отбор Тракия, Хора на пловдивските момчета, рок изпълнителят Спиридон и други

Новият кмет на Пловдив Здравко Димитров, придружаван от регионалния шеф Дани Каназирева, също бяха в залата. Юноши, треньори от ДЮШ, футболисти, Бруно Акрапович, Георги Иванов и доста други чиновници на клуба участваха на събитието и бяха измежду формалните посетители. В залата бе и притежателят на Локомотив Христо Крушарски, който съобщи „ Радвам се че сме дружно и че съумяваме да разтеглим черно-бялото семейство. “ Пред почитателите бяха показани волейболният клуб и тимът по женски футбол, които тази година заиграха под черно-белите цветове.

На сцената се качиха и 4-ма от първенците през 2004-а година. Иван Пасков, Георги Илиев, Ванчо Траянов и Георги Петров. Те подвигнаха пред почитатели неотдавна върната от Бойко Борисов купа на България.

Парвиз Умарбаев получи премия „ 100 мача с екипа на Локо Пд “, а премия получи и рекордьорът по мачове в родния хайлайф Георги Илиев.

Последва отдаване на дължимото на Митко Илиев, Ожболт и Аралица, които донесоха Купата на България. След като те бяха наградени бе излъчен къс филм, озаглавен: Пътят към Купата.

Председателят на Интел Локо от сцената изрече благодарност към Христо Крушарски и Бруно Акрапович, а почитателите скандираха имената и двамата. Бруно Акпрапович се пошегува, че макар, че по специалност е физкултурник, той се пробва да работи професионално и да оказва помощ на Локомотив. „ Без играчите и без нашия притежател нищо от това, което постигнахме, нямаше да е допустимо. Най-важното нещо обаче сте вие - почитателите. Още на първата среща с вас ви споделих, че ще създадем всичко допустимо да ви радваме. Всички вършим неточности и нелепости, само че аз с огромно сърце работя, вие да сте удовлетворени! За мен споделят, че съм нахален, че крещя, че ругая. Имам гений освен за треньор, само че и за комик. Най-много желая да благодаря на Митко Илиев и на Жоро Илиев. Аз имам двама големи водачи, на които мога да разгадавам “, съобщи Бруно от сцената.

Ален Ожболт получи премия за гол на годината за гола против Ботев (Пловдив) във финала за Купата на България. „ Този гол ми е най-съществен и най-красив. Благодаря на вас почитателите за доста мощната поддръжка в този мач и през цялата година. Дано на следващия ден бием Левски “, съобщи Ожболт от сцената.

Няколко фенски фракции също получиха плакети.

Последва обичайното награждаване на юноши и деца от школата на Локо Пд. Първото място при децата завоюва Иван Сулев. При юношите от младша възраст като отличник бе отличен Тони Левсов. При юношите в старша възраст за „ първенец “ бе разгласен Петър Петров. Колективни оценки получиха тимът родени 2007, както и набор 2002/1.

По традиция бе оповестена и призовата тройка за Футболист на годината. Тази чест се падна на Митко Илиев, а като негови подгласници бяха отличени Ален Ожболт и Димитър Илиев.

„ Най-големият ни триумф е, че върнахме локомотивския дух “, съобщи Митко Илиев. efbet Лига 20 кръг, неделя 15 декември  Локомотив (Пловдив) 14:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР