Кийр Стармър нападна торите за това, че наблюдават абсолютно непростим“

...
Кийр Стармър нападна торите за това, че наблюдават абсолютно непростим“
Коментари Харесай

Кийр Стармър казва, че торите са преживели „абсолютно непростим“ спад в стандарта на живот

Кийр Стармър атакува торите за това, че следят „ безусловно непростителен “ спад в стандарта на живот, до момента в който прикани гласоподавателите да „ извърнат страницата “.

Лидерът на Лейбъристката партия показа общите избори през юли като гласоподаване сред „ две разнообразни страни, две разнообразни бъдеще “ за Англия в тъпа тирада. Това пристигна, когато той даде началото на акцията на партията в Gillingham & Rainham - място, което торите за последно завоюваха през 2019 година с голямо болшинство от над 15 000.

Обръщайки се към деятели, господин Стармър сподели: „ За да напусне едно държавно управление след 14 години стандартът на живот в нашата страна е безусловно непростителен. Какъв е проектът на Риши Сунак? Ако получат още пет години, нищо няма да се промени.

Изследване на Resolution Foundation по-рано тази година предизвести, че сред 2019 година и 2025 година действителният наличен приход се чака да спадне с 0,9%. Мозъчният концерн сподели, че това ще бъде „ първият парламент в актуалната история, който ще види сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР