Черната магия за раздяла е една от най-опасните практики за

...
Черната магия за раздяла е една от най-опасните практики за
Коментари Харесай

Магия за раздяла със снимка! Какъв е ритуалът и какви са последствията

Черната магия за разлъка е една от най-опасните практики за интервенция в непознатата орис. Тук може да прочетете по какъв начин да извършите този обред, само че имайте поради, че той ще донесе съществени последици както за двойката, която разделяте, по този начин и за вашия шанс в живота.

Правите ли магия на някого, би трябвало да сте наясно, че вършиме магия и на себе си. И както пожелавате неприятното на различен и вършиме всичко належащо, с цел да му навредите, тази отрицателна сила ще се върне със същата мощ към вас.

Малко хора са наясно какви са следствията от черната магия или пък имат вяра, че в случай че отидат при гадателка и не изпълнят ритуалът сами, неприятното няма да ги застигне, само че това не е по този начин. Направите ли нещо, с цел да навредите и на вас ще ви се навреди.

Така че помислете добре дали желаете да се намесвате в непознат живот и да влияете на непознати решения с черна магия. Една от най-популярните и ефикасните е черната магия със фотография.

 Магия за разлъка със фотография! Какъв е ритуалът и какви са следствията

Казва се, че влюбените даже няма да схванат, че им е направена магия. Ще стартират да спорят по-често, а най-после възприятията им ще охладнеят и ще се разделят.

За да извършите тази магия, би трябвало да вземете фотография, на която те са дружно. Под лицата им би трябвало да се изпишат цялостните им имена. След това фотографията се реже по средата и двете половини се изгарят на свещ.

Твърди се, че след този обред мъжът и дамата ще се разделят. Но би трябвало да сте готови, че и вие ще изпитате резултата на черната магия, която сте създали или за която сте платили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР