Черната магия е сред честите методи, до които някои недоброжелателни

...
Черната магия е сред честите методи, до които някои недоброжелателни
Коментари Харесай

Ето как да защитите дома си от зли сили?

Черната магия е измежду честите способи, до които някои недоброжелателни хора прибягват, с цел да навредят на враговете си. Тъй като нормално заклинанията не стартират да работят незабавно, а чак след месеци, би трябвало доста деликатно да се следим, с цел да разберем, че сме жертва на сходно злокобно посягане.

Много е значимо човек да познава себе си и своите реакции. Ако с времето забележи, че стартира да реагира отрицателно и трагично на най-незначителните събития в живота си и непрекъснато усеща настървение към някого или нещо, е доста допустимо да му е направена черна магия. Просто се вслушайте в това, което ви подсказва вътрешният глас. Ако чувството е прелестно, значи животът ви е наред. Ако изпитвате боязън, горест и нервност, би трябвало да си помогнете неотложно, съвета маг Ивайло.

Специалистът по окултни въпроси изяснява, че един от методите да се почувстваме по-добре е, като почистим дома си от зли сили. Това може да се случи, като го поръсим с розова и светена вода. Според специалиста захарта също оказва помощ в битката с отрицателните въздействия, тъй като има способността да гълтам неприятното.

 Розова вода

Ако се чувствате зле в личния си дом, неотложно го пречистете със захар. Сложете по една купичка във всеки ъгъл на стаята и ги оставете да престоят по този начин три денонощия /в кухнята, коридора и банята поставете единствено по една паничка в ъгъл/. След това събраната захар изсипете в течаща вода, поучава още маг Ивайло, представен от ТрудБг.

Експертът предизвестява също по този начин да се внимава доста с предмети, подхвърлени пред нашето жилище. По думите му, в случай че видим нещо необичайно, би трябвало да го отнесем при човек, който схваща от вълшебства.

 Захар Снимка: Албена Атанасова

В никакъв случай обаче не пипайте тези предмети с голи ръце. Увийте ги първо в найлон, поставете ги в плик и ги завържете крепко, след което го предайте на експерт, предизвестява екстрасенсът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР