Челси няма успех в четвърти пореден двубой от Висшата лига,

...
Челси няма успех в четвърти пореден двубой от Висшата лига,
Коментари Харесай

Челси не успя да спечели и срещу един от новаците във Висшата лига

Челси няма триумф в четвърти следващ дуел от Висшата лига, макар че единствено ден по-рано треньорът на клуба Томас Тухел бе определен за №1 в света за 2021 година от ФИФА. Този път спирачка на отбора постави новакът Брайтън.

Хаким Зиеч откри резултата за европейския първенец в средата на първата част, само че след почивката Адам Уебстър изравни и оформи крайното 1:1.

„ Сините от Стамфорд Бридж “ преобладаваха в съвсем всеки един детайл от играта, само че неналичието на успеваемост в предни позиции още веднъж се оказа проблем за Тухел и играчите му. Ромелу Лукаку и Тимо Вернер стартират от ден на ден да наподобяват на хора, които скоро се чака да изоставен, в сравнение с да са двете водещи остриета на „ лондончани “.

От друга страна „ чайките “ се потвърдиха като майстори на равенствата. Това е 11 еднакъв резултат от началото на сезона за отбора на Потър Греъм, което пък на практика му подсигурява оцеляване във Висшата лига на този стадий. Тимът даже се намира в горната половина на таблицата, тъй че опциите пред Брайтън оттук нататък наподобява все по-добри.

It ends honours even. ⏱
— Chelsea FC (@ChelseaFC)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР