Чеченският лидер Рамзан Кадиров отново се закани на Запада с

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров отново се закани на Запада с
Коментари Харесай

Кадиров пак се закани на Запада: Ще останете без зъби

Чеченският водач Рамзан Кадиров още веднъж се закани на Запада с пост в Туитър.
Прочетете още
" Западният свят очевидно към момента не може да разбере едно нещо. Днешна Русия не е Горбачов - съюз на републиките и не е територия на Елцин, построена върху прелом, недостиг и дефолт. Това е друга мощна и могъща Русия и вие, западни политици, би трябвало да преразгледате не тактиката за разпадането на Руската федерация, а отношението към съдействието с една страна, която се трансформира от ограбена и унизена от Запада през последните 20 години. години в страна с мощна политическа конструкция, преустроена съгласно стратегическите цели, калена и непреклонна ", написа чеченският водач.

Той добавя, че Русия знаела по какъв начин да основава другари и тя била най-хубавият другар " измежду всички страни по света - благонадежден, почтен ".

" Но, както вярно означи нашият президент Владимир Владимирович Путин, в случай че някой желае да отхапе от страната, ще остане без зъби и до края на живота си ще яде сдъвкана храна, сервирана с лъжица от съседа си легло. Научете се да бъдете другари с Русия - личните ви зъби ще останат цели ", написа Кадиров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР