Чеченският лидер Рамзан Кадиров демонстрира недоволството си от бавното напредване

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров демонстрира недоволството си от бавното напредване
Коментари Харесай

Кадиров се ядоса на тактиката на Путин

Чеченският водач Рамзан Кадиров показва недоволството си от бавното придвижване на съветските войски в Украйна и прикани тактиката да бъде заменена. В пост в " Телеграм " Кадиров, който минава за извънредно правилен на президента Владимир Путин, съобщи, че не схваща за какво " продължаваме да гушкаме бандеровците ".

" Харков и Киев не можеш да ги изчистиш от бандеровци единствено с едни " Тигри ", " Урал " и УАЗ. Те са въоръжени до зъби с нови оръжия, муниции, тежка техника от най-ново потомство, а ние към момента се занимаваме с тях с вярата за благоразумието на украинските управляващи и управлението на въоръжените сили ", написа Кадиров.

В поста му не се загатва за присъединяване на чеченските сили в Украйна. Той е пуснат в деня, в който се появиха известия, че военна колона с чеченци е била безусловно пометена от украинските сили. Смята се, че измежду починалите е командирът на полк Магомед Тушаев, считан за непосредствен до Кадиров.

Чеченският водач упорства, че е време за огромна интервенция по всички посоки в Украйна. Той твърди, че сегашната тактичност е мудна и моли Путин да даде съответните заповеди на специфичните елементи от съветските войски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР