Чавдар Костов беше определен от специализирания баскетболен македонски сайт basketball.mkжза

...
Чавдар Костов беше определен от специализирания баскетболен македонски сайт basketball.mkжза
Коментари Харесай

Чавдар Костова беше избран за МВП на редовния сезон в македонското първенство

Чавдар Костов беше избран от профилирания баскетболен македонски уебсайт basketball.mkжза най-полезен състезател за постоянния сезон в Македония. Българинът бе измежду най-стабилните играчи на Работнички през сезона и заслужи признанието и с играта си, довела до първото място в постоянния сезон за отбора си.

Националът игра в 31 мача през този сезон, като пропусна само гостуването на Струмица. Той записа приблизително на дуел по 15.4 точки, 5.5 битки, 2.7 асистенции и 1.5 откраднати топки. Костов сподели доста прецизен мерник, завършвайки с 61.4% за две точки, 39.4 за три и 90.7 от линията за осъществяване на наказателни удари. Сайтът дефинира българина като един от най-хубавите чужденци, играли в македонския шампионат.

" До огромна степен спечелването на купата в Македония от Работнички зависи от формата на Костов. Марин Докузовски знае това, само че и противниците на тима в плейфоите - също ", пишат още редакторите на македонската медия. Работнички среща в първия кръг на плейофите Куманово. Серията стартира на следващия ден като се играе до три победи от пет мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР