Частен съдебен изпълнител продава бившата фабрика за хотелско и ресторантьорско

...
Частен съдебен изпълнител продава бившата фабрика за хотелско и ресторантьорско
Коментари Харесай

Продават Арената на смъртта

Частен правосъден реализатор продава някогашната фабрика за хотелско и ресторантьорско съоръжение в Пловдив, известна като Арената на гибелта. Сградата на улица „ Георги Бенев” бе превърната в противозаконна сцена за кучешки боеве, която бе разрушена преди четири години. Сочен и наказан за уредник бе Иван Иванов – някогашен полицейски чиновник. Действително някогашната фабрика за хотелско съоръжение е предадена на търг. Фирмата, която стопанисва обекта – „ Акил Пропъртис” е в развой на разпродажба, а отговорностите ѝ към Национална агенция за приходите са за над 300 000 лв., прецизира TrafficNews.

Това е втора обществена обмен на терена. Огледите на някогашната фабрика ще стартират от понеделник, 15 март. Над 950 хиляди лв. е първичната цена за парцела, на който са ситуирани две здания – едната солидна и в която Иванов отглежда питбулите. Имотът е 4 672 квадратни метра. Интересното в тази ситуация е, че въпросната компания, стопанисваща терена не е благосъстоятелност на Иван Иванов.

От прокуратурата в Пловдив, от където обявиха, че към момента тече инспекция по формираното досъдебно произвеждане, макар че сигналът за развъдника бе подаден преди три месеца.

 Продават Арената на гибелта

 Продават Арената на гибелта

 Продават Арената на гибелта

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР