Чаровната и вечно усмихната Натали винаги избира възможно най-хубавите дестинации,

...
Чаровната и вечно усмихната Натали винаги избира възможно най-хубавите дестинации,
Коментари Харесай

Натали Трифонова - съблазняваща и в Миконос

Чаровната и постоянно усмихната Натали постоянно избира допустимо най-хубавите дестинации, към които да се насочи, когато не е на екран и се отдава на заслужена отпуска. Така да вземем за пример от скоро тя разпуска на красивия Миконос, където дойде в най-удачния миг, защото тамошните управляващи анулираха противоепидемичните ограничения за ограничение на коронависруса, наложени в средата на този месец. Те отстраниха и полицейския час, който бе в действие от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, наред със възбраната за музика в заведенията през цялото денонощие, а резултатите от това към този момент са налице, написа life.dir.bg.

От нощес в персоналния Инстаграм профил на Натали започнаха да се появяват фотоси, показващи, че животът на пленителния остров последователно се връща назад към естественото, изпълвайки го още веднъж с хора, търсещи незабравими прекарвания. Онези, които най-малко един път са били там знаят и ще потвърдят, че улиците му от дълго време са се трансформирали в самобитен фешън подиум, по който посетителите се разхождат с най-впечатляващите облекла от дрешника си, пробвайки се да се откроят от множеството.

Вероятно точно поради това още в първата вечер на престоя си хубавицата реши да направи обиколка на основния град в ефирна черна рокля изпъстрена от цветя с дължина до земята, привличаща погледите с дълбокото си V-образно деколте и висока странична цепка на полата, разкриваща дългите ѝ крайници. Тя обаче не остана задълго с нея, защото по-късно театралничи пред фотографския обектив в различен тоалет с леопардов десен на фона на присъщите за южната ни съседка варосани бели здания със сини кепенци и порти. Облеклото, направило най-силно усещане на почитателите ѝ във виртуалното пространство обаче, бе късата бяла рокля с гол тил, която носи в една от последните си изявления, демонстрираща стройната ѝ фигура. Завършвайки цялостната си визия, тя се е спряла на черни сандали с капси и високи платформи, кореспондиращи с колана на талията ѝ, както и цикламена дамска чанта, чиито цвят се среща и в цветята към нея.

Преди борени часове Трифонова накара мъжката част на феновете си да затаи мирис с последните фрагменти, споделени в акаунта ѝ, на които демонстрира своя съблазън. На тях тя е легнала на шезлонг, ситуиран на лазурния бряг на Егейско море, под шарената сянка на мрежест чадър, облечена в черен бански от две елементи, върху който е поставила забавна плажна рокля, съчетана с тъмни очила и чифт огромни обеци вид " халки ".

" Лятото извърши вените ѝ със светлина и сърцето ѝ се измива до обяд ", гласи посланието към фотографиите, събрали хиляди лайкове, което в действителност е откъс от произведение на Сесил Дей Луис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР