Чаровната Ана де Армас, която бе последната зашеметяваща партньорка на

...
Чаровната Ана де Армас, която бе последната зашеметяваща партньорка на
Коментари Харесай

Последното момиче на Бонд не иска женски агент 007

Чаровната Ана де Армас, която бе последната зашеметяваща партньорка на Даниел Крейг във финалното му, пето преобразяване в Джеймс Бонд " Смъртта може да изчака ", отговори на слуховете кой ще замести артиста в кожата на сътрудник 007. Де Армас, която партнира на Крейг и във " Вади ножовете " не може да каже име, само че е несъмнено в едно: Бонд би трябвало да си остане мъж, написа сп. Variety, представено от в. Сега.

" Няма никаква потребност от женски Бонд ", сподели актрисата в изявление пред в. " Сън ". " Няма потребност да крадеш нечий персонаж, да го превземеш ", загатна тя за колежката си Лашана Линч, която бе за малко " назначена " за 007 в " Смъртта може да изчака ". Тя напомни, че в основата на света на Бонд стои разказ и в него героят е изрично мъж. Де Армас обаче добави, че би предпочела женските функции във филмите да са разнообразни - по-важни и съдържателни. " Мисля, че това би било по-интересно, в сравнение с просто промяна на местата ".

Мнението на Ана де Армас съответствува с това на самия Даниел Крейг, който разяснява тематиката в изявление за Radio Times предходната година. " Отговорът е доста елементарен. Просто би трябвало да има по-добри функции за дами и цветнокожи. Защо би трябвало жена да играе Бонд, когато тя може да играе женска роля, не по-лоша от тази на Бонд? "

Въпреки повтарящите се от години клюки, че Крейг ще бъде заместен във франчайза от дама, продуцентката на 007 Барбара Броколи не е съгласна с това виждане. " Персонажът е мъж. Написан е като мъж и мисля, че е по-добре да си остане мъж ", разяснява Броколи пред " Гардиън ". " Няма потребност да трансформираме мъжките персонажи в женски. "

На друго мнение е Лашана Линч, която също игра в " Смъртта може да изчака ". Според нея Бонд " може да бъде мъж или жена, бял, черен, азиатец или от смесена раса ". " Може да бъде остарял или млад. А и в последна сметка, в случай че дадем на едно 2-годишно ролята на Бонд, светът ще втурне към киното да види какво ще направи това 2-годишно, нали? "

Във всеки случай почитателите ще почакат известно време, с цел да схванат кой ще е идващият Бонд. Преди месец Барбара Броколи съобщи, че фотосите на 25-ия филм за сътрудник 007 няма да стартират в идващите - най-малко - две години, защото към момента " няма претенденти " за ролята на суперагента.

От 1962 година до момента в ролята на най-прочутия скришен сътрудник на Нейно величество са се превъплъщавали шестима: сър Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Долтън, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР