Career Show включва Йорданов в своя списък на най-влиятелните личности

...
Career Show включва Йорданов в своя списък на най-влиятелните личности
Коментари Харесай

Евгени Йорданов от NEXT BASKET – сред най-влиятелните ИТ фигури в България

Career Show включва Йорданов в своя лист на най-влиятелните персони в областта на ИТ за 2023 година.

Калин Карабойчев преди 10 секунди 0 Сподели

Най-четени

НаукаЕмил Василев - 15:48 | 02.05.2023

Златната кръв: Рядката и мистериозна Rh-нулева кръвна група

IT НовиниТеодора Александрова - 16:27 | 01.05.2023

DARPA трансформира фантазията на Никола Тесла за безжично предаване сила в действителност

IT НовиниЕмил Василев - 22:24 | 02.05.2023

Войната на браузърите преди малко претърпя нов поврат

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/Калин Карабойчев е шеф на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава интензивно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Евгени Йорданов, основен изпълнителен шеф на новаторската софтуерна платформа, е включен в топ 100 на най-влиятелните ИТ персони в България за 2023 година съгласно показателя на Career Show. Резултатите са оповестени на 25 април след гласоподаване, извършено сред 3 и 18 април.

NEXT BASKET съставлява революционен 5-в-1 бизнес модел, който съчетава платформа за основаване на онлайн магазини, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови площи и над 116 платени и безвъзмездни услуги за развиване на е-търговията.

Създаването на тази единствена по рода си екосистема нарежда NEXT BASKET като основен състезател на националната и интернационалната софтуерна и предприемаческа сцена. Включването на Евгени Йорданов в класацията на Career Show валидира както неговия персонален принос, по този начин и упоритостите на компанията да промени електронната търговия като цяло.

Годишната ранглиста на Career Show има за цел да отличи експерти със обилни заслуги в българската ИТ промишленост. Оценката се прави въз основата на действителни достижения, внедрени нововъведения, демонстрирани лидерски умения и висок професионализъм.

Евгени Йорданов е цифров бизнесмен, преподавател и прочут специалист в редица области на осведомителните технологии, като онлайн маркетинг и автоматизация, SEO, програмиране и бизнес развиване. Той е магистър-инженер по бизнес информатика и е приключил специализация по маркетинг посредством наличие в Northwestern University.

Признанието идва откакто единствено преди няколко месеца Forbes България показа Йорданов като CEO на NEXT BASKET. Успехът още един път удостоверява, че упоритостите на компанията съответстват с действителния капацитет на екипа, отпред с верния водач.

Официалният старт на NEXT BASKET се чака през идващите месеци. Наскоро платформата сполучливо устоя тест на Гугъл с 50,000 потребителски сесии, като получи оптимален резултат от 100 точки. Продължаваме да следим напредъка на този новаторски български стартъп и да осведомяваме читателите за най-актуалното в областта на бизнеса и електронната търговия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР