Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini, който е

...
Canon представи най-новия си лек портативен фотопринтер Zoemini, който е
Коментари Харесай

Canon представи миниатюрен и ултра лек фото принтер

Canon показа най-новия си лек преносим фотопринтер Zoemini, който е с размера на една човешка длан и дава опция за бързо печатане на фотоси 5x7,6 см, непосредствено от всевъзможни смарт устройства.

Миниатюрният фотопринтер ще се предлага в три цвята – златно розово и бяло, бяло и сребърно и черно и сиво.

Фотопринтерът има обилие от филтри, рамки и AR резултати с помощта на приложението Canon Mini Print (налично за гратис евакуиране от App Store и Гугъл Play след 5 септември тази година). Canon Zoemini може да прави и самозалепващи се фотоси, които да бъдат употребявани за персонализиране на предмети – преносими компютри, кейсове за телефони, чанти, огледала и други. Дори ученическите чанти могат да бъдат декорирани с колаж от фотоси на другари, семейство, домашни любимци или селфита.

Новата разработка на Canon разчита на технологията ZINК, което значи, че не се нуждае от мастило. Принтерът се зарежда със зарядно устройство и е екипиран със стартов пакет от 10 листа специфична фотохартия със самозалепващ се тил, устойчива на скъсване и водоустойчива и с опция за закупуване на спомагателна хартия в опаковки от 20 или 50 броя.



В приложението Canon Mini Print има и функционалност, която разрешава основаване на по-големи плакати или изображения, формирани от четири или девет обособени елементи, както и над 10 шаблона за колажи - от ретро селфита до закачливи филтри с животни. По този метод Canon Zoemini дава опция за персонализиране и бързо печатане на мемоари.

В допълнение към Instagram и Фейсбук, приложението Canon Mini Print разрешава на потребителите да се свързват с Гугъл Photos и Dropbox, тъй че да могат да отпечатват своите фотоси даже отвън къщи.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР