Canon не само работи активно върху безогледален апарат с 35мм

...
Canon не само работи активно върху безогледален апарат с 35мм
Коментари Харесай

Слух: Професионален безогледален фотоапарат от Canon може да по-близо от очакваното



Canon освен работи интензивно върху безогледален уред с 35мм датчици, само че и прототипи към този момент са в ръцете на определени професионални фотографи. Това оповестява уеб сайтът Canon Rumors, базирайки се на надеждни източници.

Ако това е правилно, то създаването на подобен артикул към този момент е в доста напреднал етап. В момента безогледални фотоапарати се оферират от Hasselblad, Leica и Sony. Само последната от изброените обаче създава артикули, които са по джоба на по-масовия консуматор. Според Canon Rumors е доста евентуално нещо в тази тенденция да бъде оповестено до една година. Според други наблюдаващи пък анонси може да има още по време на ревюто Photokina през септември.

Прочетете още: Висш управител на Sony чака пълноформатна безогледална конкуренция в границите на година

Междувременно обичайните водачи на пазара на такава техника, Canon и Nikon, не престават да залагат на огледално-рефлексните артикули. Имайки поради накъде се движи пазарът на процедура всички чакат професионални или най-малко ентусиастки артикули и от тези две компании.

В момента Canon предлага безогледални фотоапарати, само че те са с ASP-C датчици и са в междинния ценови диапазон. Гамата от обективи за тях към този момент е лимитирана. Една от най-големите въпросителни към евентуалната професионална безогледална камера на компанията е дали тя ще употребява нов байонет или ще резервира EF стандарта, употребен в актуалните ѝ огледално-рефлексни модели.

В скорошно изявление за DPReview висши мениджъри от Canon споделиха, че към този момент няма взето извънредно решение по този въпрос.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР