БЗНС ще се допита до своите областни и общински организации,

...
БЗНС ще се допита до своите областни и общински организации,
Коментари Харесай

БЗНС ще пита структурите си дали да се включи в новото обединение вдясно

БЗНС ще се допита до своите регионални и общински организации, с цел да реши дали да се включи в новото обединяване вдясно " Демократична България ". Официално то ще бъде показано на следващия ден, а в него са " Да, България ", " Демократи за мощна България " (ДСБ) и партия " Зелените ". Решението на Български земеделски народен съюз ще бъде взето на управителния съвет на партията, който ще се организира на 12 май.

" Български земеделски народен съюз намира непосредственост в политическите стратегии и позиции на ДСБ, " Да,България ", Политическа партия " Зелените " и ДЕОС, благодари им за доверието и желанието им бъдем учредители и част от плана " Демократична България ", се споделя в формалното известие до медиите от през днешния ден. От партията показват, че единствено посредством единение и единодушие на демократичните сили в България може да бъде реализирано благополучие и стабилно евроатлантическо развиване.

От Български земеделски народен съюз акцентират, че приветстват всяко изпитание за обединяване на демократичната общественост в България и поставят старания за реализирането му. Партията беше част от Реформаторския блок в интервала декември 2013 - ноември 2017 година, когато излязоха от него.

Български земеделски народен съюз беше част от ръководещата коалиция до оставката на кабинета " Борисов 2 ", а Николай Ненчев беше боен министър.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР