Бях принуден да се включа, защото съучастникът ми заплашваше мен

...
Бях принуден да се включа, защото съучастникът ми заплашваше мен
Коментари Харесай

Обвиняем за убийството на Ери Пехливанян твърди, че е бил принуден


Бях заставен да се включа, тъй като съучастникът ми заплашваше мен и сина ми. Това съобщи пред съда Гарабед – един от обвинените за жестокото ликвидиране на жена в Русе, представен от Нова тв. По време на днешното съвещание по делото съдът реши да остави него и другия обвинен – Михаил, за непрекъснато в ареста.

„ Много скърбя! Аз му споделих да не я убиваме. Познавам тази жена, както и мъжа ѝ. Но той ме заплаши с револвер, сподели, че ще убие мен и след това ще се върне да убие и сина ми, и фамилията ми ", съобщи Гарабед.

Мъжете са обвинени за отвличането, удушаването и разчленяването на натрупа на Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град. По данни на проверяващите на 11 януари жертвата била похитена от посочените за причинители. Те я следили повече от месец и открили навиците от всекидневието ѝ - постоянно носила в себе си огромни суми пари в брой.



Привечер на 11 януари Пехливанян излязла от аптека с 20 хиляди лв. и сама тръгнала към автомобила си, паркиран наоколо до постройката на Национална агенция за приходите. Там била пресрещната от похитителите, единият от които бил облечен с униформа, наподобяваща тези на служителите на реда. Той изискал персоналната ѝ карта, след което се качил в автомобила ѝ, поставил ѝ белезници и подкарал колата. Другият грабител се движил с различен автомобил след тях. По-късно жертвата била преместена от нейната в другата кола. Извършителите взели въпросните 20 000 лева, които тя носела в себе си, а по-късно я завели в дома ѝ, където имало още 45 000 лева в разнообразни валути. Взели и тях.

Отвели я в покрайнините на град Русе и там я умъртвили посредством удушаване. На идващия ден разчленили натрупа и изхвърлили частите от него в река Русенски Лом, настояват от държавното обвиняване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР