Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено

...
Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи определено
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Винаги ще си остана българче

Бях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи несъмнено ме вършат най-щастлива, тъй като аз съм и постоянно ще си остана българче. Гордея се от този факт, разяснява пред Нова телевизия Мария Бакалова, първата наша актриса, получила номинация за " Оскар ".

Тя прибавя, че даже самият факт, че името й се слага до тези на Глен Клоуз, Оливия Колман и Аманда Сийфрид, към този момент е огромен триумф.

„ Цената на този триумф може би е детството ми. Аз вървях на две учебни заведения от заран до вечер. Човек обаче постоянно би трябвало да мечтае и да поема опасности. Животът се живее един път. Мога да кажа, че рецептата за триумфа е доста работа и опасности ”, споделя още Бакалова.

„ Благодаря на всички хора, които са били с мен през годините. Тези думички са прости, само че в действителност значат доста. Аз имам вяра в любовта и нямам самообладание да се върна в Бургас, с цел да се видя с мама и тате ”, показа актрисата.

Първият човек, с който тя се е чула след новината, е майка й. Мария не се е виждала с нея от 2019 година След " Борат 2 " тя към този момент работи по нови планове и уговорките й са доста съществени. 

Мария Бакалова призна, че тя в никакъв случай не е мечтаела за Холивуд. Представяла си е да играе в скандинавското кино, само че Холивод е бил по-скоро неосъществим.

Режисьорът и продуцент на кино лентата " Борат " Саша Барън Коен разгласява прочувствен отзвук след оповестяването на номинациите за премиите " Оскар ", в който отправя специално обръщение към България.

Той показва възхищението си от Мария Бакалова, която стана първата българка, номинирана за влиятелната премия.

" Поздравления, България! Ти ни даде необикновено надарената и смела Мария Бакалова, която е пулсиращото сърце на кино лентата " Борат 2 ". Толкова сме разчувствани за твоята номинация за " Оскар ", която пише история! " - написа Саша Барън Коен в Туитър. Във кино лентата той се изявява и като артист, партнирайки си на екрана с Мария Бакалова.

Церемонията по връчване на наградите „ Оскар “ ще се организира в ранните часове на 26 април българско време. Обичайно това се случва в края на февруари, само че поради пандемията събитието беше отсрочено.

Бакалова към този момент беше номинирана и за " Златен глобус ", за приз на Гилдията на сценаристите в Съединените щати на Американско-канадската асоциация на критиците и на английската кино академия БАФТА.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР