Бутилките за вода за многократна употреба несъмнено са разумен заместител

...
Бутилките за вода за многократна употреба несъмнено са разумен заместител
Коментари Харесай

Как бутилката за многократна употреба може да ни разболее

Бутилките за вода за многократна приложимост безспорно са рационален сурогат на пластмасовите, които са един от най-големите замърсители на околната среда. Освен че са по-екологични, алуминиевите и стъклените бутилки постоянно са желани и поради това, че са комфортни. Оказва се обаче, че в някои случаи могат да бъдат рискови за здравето ни.
 Gatorade Smart Gx - смарт бутилката, с която можем да преборим махмурлука
Бутилката, с която лекуваме махмурлук

Когато хидратацията е от изключително значение

19-годишната студентка и TikTok-ър Кeй от Джорджия неотдавна качва видео, в което предизвестява хората, че потреблението на бутилка за многократна приложимост може да ги разболее. В клипа, който към този момент има повече от 3.2 милиона гледания, тя от опит споделя своята история.

Момичето споделя, че се разболява още през август от простуда. Седмица по-късно положението ѝ не се усъвършенства и по тази причина отива в незабавна помощ. Лекарите я диагностицират с бронхит и ѝ дават инхалатор и антибиотици. Три седмици по-късно тийнейджърката към този момент се усеща по-добре.

Не минава и месец обаче и тя още веднъж се разболява. Този път с зараза на синусите. Следва ново лекуване с антибиотици, което отново дава резултат. Но единствено седмица по-късно момичето още веднъж боледува.

Докато за трети път е на антибиотици, тя се сеща да почисти бутилката си за вода, която е за многократна приложимост. И тогава схваща какво я е разболяло няколко пъти подред.
psa to fellow owala girlies to TAKE OUT THE SILICONE PIECE???? @Owala
Тъй като е наясно с опцията от развиването на бактерии, студентката от време мие шишето си, само че осъзнава, че не го е правила задоволително усърдно. Оказва се, че е пропущала да почиства силиконовата част от бутилката и точно там се е натрупал плесен, който я е разболял, написа.
 Origami Bottle, DiFOLD и огромният триумф на една българска оригами бутилка
Големият триумф на една българска бутилка

Двама българи против опаковките за еднократна приложимост

След като си купува нова бутилка и от този момент я почиства допустимо най-старателно, в това число обособените елементи, момичето споделя, че не е боледувало. А всички консуматори, които са гледали видеото, също приканват хората да обръщат повече внимание при измиването на бутилките си за многократна приложимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР