Burgas24.bg. Във вторник преди обяд бездомникът влязъл ядосан в офис

...
Burgas24.bg. Във вторник преди обяд бездомникът влязъл ядосан в офис
Коментари Харесай

Клошар вилня в офис на социалните в Бургас! Нарича служителките к*рви!

Burgas24.bg . Във вторник преди обяд бездомникът влезнал сърдит в офис на обществените в ж.к. "Братя Миладинови " с бутилка в ръка и изглеждал пийнал. Още с влизането си в приемната почнал да вика и заканва, крещял по адрес на шефа на дирекцията Колева: "Тая за коя се мисли, желае да изкара пари на мой тил ".
 
Агресивният мъж отишъл пред гише и настоял да му бъде осъществена услуга, което обаче не било в компетенциите на служителката. Клошарят се ядосал още повече и почнал да крещи, а по-късно задремал на един от столовете в приемната. Към 14:20 часа обаче мъжът още веднъж почнал да тормози чиновниците и жителите, намиращи се в постройката, което наложило да бъде потърсена помощ от органите на реда. На място пристигнали в патрул, очевидец и негов сътрудник. След подкана да излезе, пияният се развикал "Тези курви тук ли ви извикаха ". В следствие бил изведен и вкаран в патрулната полицейска кола, като от самото начало на пътуването до постройката на ІІ-ро РУ-Бургас Г. наричал служителите на реда с обидната дума: "Шматки " и им крещял: "Какви сте вие, желая да си потеглям ". Когато влезнал в постройката на ІІ-ро районно управление (на МВР) се държал по същия метод и към присъстващите там служители на реда - обиждал ги, отправял закани за ликвидиране, крещял и буйствал.

За панаира, който сътвори, нападателният скитник, родител на 4 деца, получи административно наказване "глоба " в размер на 300 лв..
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР